hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...tekerin düz bassın darısı diğer motoru olmayan arkadaşlara.......
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...tekerin düz bassın darısı diğer motoru olmayan arkadaşlara.......
kazasız sürüşler bahar.. ducati efsanesi apayrıdır..
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin... Koruyucu ekipmanları ihmal etme resimleri merakla bekliyoruz.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun.Gerçekten çok güzel bir makine.Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Bahar özelden mesaj atmıştım sana bakabildin mi? Hayırlı olsun bu arada motosikletin güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Cok dogru tahmin etmissin. Sans dileklerin icin cook tesekkürler eminim ihtiyacim olucak
Isimi garantiye aliyimde... yolda yeteri kadar "düsüncesiz, dikkatsiz" sürücü var zaten Kaza sonucu yakin arkadaslarimdan birini kaybettim...ondan tesiri olurmu bilmiyorum ama ön tedbir almak istedim.
Dedigin gibi motoru olmayan diger arkadaslarimiza Cok sey kaciriyorlar
Guzel ekibe bir kisi daha katildi. Dogru secim ve gule gule kullan. Ducati Turkiye hakkinda bilmen gereken bir kac sey var bunu sana mesaj ile ulastiriyorum. Inanilmaz bir zevkin sahibisin. Ducati sahibi olmak ayricaliktir ve bunu hep hisedeceksin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
BAHAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA WERMESİN TEKERİN DÜZ BASSIN.GÜLE GÜLE KULLAN
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ayrıcalıklı geziler temenni ediyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı olsun
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
güzel bir seçim hayırlı olsun kazasız sürüşler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hayırlı olsun, Güzel gunlerde kazasız belasız binmen dileğiyle.
hayırlı olsun iyi günlerde motorunu kullanman dileğimle.
MuraD THSDLN
kırmızı çok güzel bir seçim
şase siyah mı kırmızı mı merak ettim.
ekipmanlara önem vermen çok doğru ve önemli
duc kullanan bi kaç kız ark ım var
gerçekten başarılı bir seçim
hemen termignoni egzost yaporjinallerini sıfırken kenara kaldır, nacizane tavsiyem
motosiklet aleminin ferrarisi..
hayırlı uğurlu olsun, kaskın asfalttan uzak dursun!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)