Güle güle git güle güle gel hocam
Hayırlı tezkereler dilerim
Güle güle git güle güle gel hocam
Hayırlı tezkereler dilerim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
abiciğim hayırlı tezkereler
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Güle güle gidip gelek nasip olur inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hayırlı teskereler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
şimdiden hayırlı tezkerler ................
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Allah hayırlısıyla teskere almak nasip etsin
İzmir güzeldir
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
en büyük asker bizim asker
abi hangi şehirdesin aslında söyle de uğurlasınlar seni Ankara'daysan ben de gelirim
facebook.com/kaskafa
vatan sana emanet..... bi çırpıda gider gelirsin inşallah,terörist vuracak olursan bi mermide bizim için sık
sağlıklı git sağlıklı gel kardeşim
Hayirli teskereler , bir an once git ve gel
First Day Of My Life
desene gene bir babyiğit daha asker oluyor... rahat rahat uyucaz yataklarımızda.. hayırlı teskereler..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hadi hayırlı uğurlu olsun
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
hayırlı tezkereler
hepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz içinn..sanal da olsa burda ayrı bi dostluk ortamı var dı.siteye fırsat buldukça girmeye çalışıcam ben alışmıştım çünkü her sabah ne var ne yok diye bi göz atmaya kırklareli-lüleburgaz dayım şuan akşam 10;30 da izmir otobüsüne binicem kısmetse sabahı da teslim olucam birliğime..yorum yazan yazmayan sitedeki bütün arkadaşlarıma allahtan can sağlığı diliyorum,hepinizi bıraktığım gibi sapasağlam bulmak en büyük dileğim
Hayırlı tezkereler, yolun açık olsun...Koşuya önem ver askerde...Ben Manisa- Kırkağaç'ta yapmıştım. Jandarmayı- Komando'yu koştururlar bol bol oradan biliyorum...iyi koşmak rahat ettirir oralarda
Hayırlı teskereler dai Allah yardımcın olsun!...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
HAYIRLI TESKERELER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Hayırlısıyla gidip gelmen dileklerimizle. . .
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
hadi hayırlı teskereler arkadaşım benim abimde 1 hafta önce geldi askerden sanki daha dün gitmişti askere hiç sıkıntı yapma kendine rahat rahat git gel tekrar hayırlı teskereler yolun açık olsun kendine dikkat et...
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)