Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 21:07
Evet dostlarım, günlerce başınızın etini yedim.Yok Ankara'ya nasıl gidilir, motor nasıl getirilir, derbi nasıldır, ne yakar ne içer.Tam 2 haftadır motorsuzdum.Bunun etkisi çok sanırım.Herneyse bugün yeni motoruma kavuştum nihayetinde
O bir hyosung, hıyosung, haysung, hoysong, hayzung, hoyzung, huyosung, huyosong...
İstediğiniz gibi çağırabilirsiniz.Kendisi simsiyah 2006 model,kazasız, bakımları tanıdığımız,bildiğimiz bir usta tarafından yapılmış, yine aynı ustaya gösterilmiş daha 2550 km'de(2680 oldu ama) bir gt250r.Esenyurt'tan aldım.Trafik çok yoğundu ilk binmeye 1.5 saat üzerinde kaldım her yerim ağrıyor ama kesinlikle şimdiye kadar tatmadığım bambaşka bir zevki var.Kullanımı zor sanıyordum ama ilk binmemle beraber sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi bir izlenim bıraktı nedense.O kadar trafiğe girip çıkarak geldim topu topu 2 kere istop ettirdim(arabaya alışana kadar az küfür yemiyordum mesela).Ayrıca ağırlığını da hiç hissettirmiyor çok dengeli.Hele deponun üzeri ise uzandığında yatak gibi
Otoparka getirdiğimde 1-2 resmini çekeyim dedim ama malesef kapalı yerde telefon iğrenç çekmişYenileri eklenecektir
Bu arada ilk bindiğimde düşük devirlerde vites değiştiriyordum ama aman Allah'ım titreşimden taşım olsa komple düşerdi.4-5 bin devir civarı titreşimi cidden fazla.Belki de ben ilk kez bu tarz bir motora bindiğimden öyle geldi.Tek kötü yanı ön sinyalleri yok.Teki sürerken kırılmış, diğerini de sökmüşler.Motor uzun süre kapalı yerde yatmış, fazla binilmemiş km'den de belli zaten.Bir kötü yönü de kornası çok zayıf.Giderken ben duyamıyorum mesela.1-2 kere çalacaktım inanın utandım.Böö diye ince bi sesi var
Bu yerdeki yağların benimle alakası yok.Otoparkta benden önce çıkan bir aracın yerine koymuştum
Burada eski sahibi ...
Bu da yaklaşık 2 hafta önce sattığım gıcır gıcır dylan'ım ve de yeni sahibi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 21:17
Hadi bakalım sen de rahatladın biz de rahatladık
Asil renk, hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın
-
25 Ağustos 2008, 21:17
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmeye.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
25 Ağustos 2008, 21:18
Çok teşekkür ederim.İnanın üzerimden yük kalktı.Hani bugün motor alamasam gece Ankara'ya doğru yola çıkıp derbi gpr125'i alıp gelecektim.Hayırlısı olur inşallah benim için
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
25 Ağustos 2008, 21:18
hayırlı olsun darısı benim başıma yaş kaç bu arada
bi de kaça aldın?
-
25 Ağustos 2008, 21:19
BIYIKLI teşekkürler
ShowDown yaş 21.Biraz minyon tipliyim ama
-
25 Ağustos 2008, 21:22
hayırlı, uğurlu olsun. kazasız keyifli sürüşler
Aşka düştüm ben de geldim
-
25 Ağustos 2008, 21:22
estafurullah kaça aldın onu söyle
-
25 Ağustos 2008, 21:23
hayırlı olsun kardeşim sonunda aldın motosikleti... güle güle kullan allah kaza bela vermesin... hyo da güzel makina, cok güzel görünüyor...
-
25 Ağustos 2008, 21:23
adiren teşekkürler...
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah
ShowDown adlı üyeden alıntı
estafurullah
kaça aldın onu söyle
Söyledik ya len.Mesaj kutuna bak
tomass adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim sonunda aldın motosikleti... güle güle kullan allah kaza bela vermesin... hyo da güzel makina, cok güzel görünüyor...
Çok teşekkür ederim tomass abi.Sanırım hayırlısı bu olacaktı.Sen de biliyorsun ki İstanbul'da peşinden koşmadığım derbi kalmadı.Almaya gidip elim boş döndüğüm griyi de biliyorsun
-
25 Ağustos 2008, 21:28
Hayırlı olsun hocam...
Ankaradan İstla nasıl getirdin? Yolculuk nasıldı ?
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
25 Ağustos 2008, 21:29
hayırlı uğurlu olsun nice kazasız belasız km ler dileğiyle..
-
25 Ağustos 2008, 21:29
oooo o kadar para verilir mi sıfırı zaten 9 milyar
-
25 Ağustos 2008, 21:32
gokhand adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam...
Ankaradan İstla nasıl getirdin? Yolculuk nasıldı ?
o motor değil bu motor hocam.Onu getirmeyim aklım kesmedi malesef
aykan adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun nice kazasız belasız km ler dileğiyle..
Teşekkür ederim
ShowDown adlı üyeden alıntı
oooo o kadar para verilir mi sıfırı zaten 9 milyar
Haklısın yaa.Battım ben offf
-
25 Ağustos 2008, 21:34
mhyen adlı üyeden alıntı
adiren
Çok teşekkür ederim tomass abi.Sanırım hayırlısı bu olacaktı.Sen de biliyorsun ki İstanbul'da peşinden koşmadığım derbi kalmadı.Almaya gidip elim boş döndüğüm griyi de biliyorsun
boşver aklında hiç bi motor kalmasın, en iyi en güzel motor senin kendi motorundur...
-
25 Ağustos 2008, 21:35
Allah (c.c) kaza bela vermesin.hayırlı gazlamalar keyfini cıkar...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
25 Ağustos 2008, 21:39
emomen adlı üyeden alıntı
Allah (c.c) kaza bela vermesin.hayırlı gazlamalar keyfini cıkar.
..
Sağolun teşekkür ederim
tomass adlı üyeden alıntı
boşver aklında hiç bi motor kalmasın, en iyi en güzel motor senin kendi motorundur...
Haklısın abi.Rüyalarımda gördüğüm gpr 125'i bu motoru almamla neredeyse unuttum diyebilirim.En güzeli insanın kendi sahip olduğu her zaman
-
25 Ağustos 2008, 21:51
vayyy derbiden vazgeçmişsin
hadi hayırlı olsun; ne kadar sevinçli anlatmışsın, inan senin kadar sevindim burda.
hadi ii akşamlar
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
25 Ağustos 2008, 21:53
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
25 Ağustos 2008, 21:53
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)