=))))))))))) şaka yaptım len için cız ettimi
yeni motor alanlara hep yapıom ucundan yiyolar ama haa
=))))))))))) şaka yaptım len için cız ettimi
yeni motor alanlara hep yapıom ucundan yiyolar ama haa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Oğlum sen hele motorunu al buradan gelip çalacam bak görürsün
Lan photoshop'tu, acdsee idi her bi bkla bakıyorum yok diyorum yaw.Zaten fotolar dandik nasıl görmüş.Alemsin lan
Çok yaşa e mi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
hayırlı uğurlu olsun amcaoğlu. kazasız belasız keyifli sürüşlere sür inş.
darısı bizim başımıza. tekerinin altından asfalt eksik olmasın.
kumda sürme lem
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Eyvallah dostum.Kum da ne işim var
Cross da yapmicam merak etme
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Teşekkür ederim dostum
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin,
birlikte nice km lere inşallah
GKN MOTORS
Çok sağol GKN abi
Allah hepimize kazasız belasız motorlarımıza binmeyi nasip etsin
Hayırlısı ile geliyorum da lastiğimi yaktırmam.Zaten ara ara kıç attırıyo motora
Sıfırı tükettim abi.Param olsa ilk iş lastikleri değişecektim zaten.Ama değişme imkanım olsun yakarız
en son yaktığım lastiğinm hali
GKN MOTORS
hayırlı olsun.aman dikkatli kullan.virajlara temkinli ve sakin gir.kanın ne kadar kaynarsa kaynasın ne kadar deli ve hızlı akarsa aksın ama içinde aksın,yollarda değil.güle güle kullan
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun kazasız belasız, hyo sayımız günden güne artıyor
Yazık günah GKN abi.Niye yaktın canım lastiği
Teşekkürler dostum.Motorun huyunu,suyunu öğrenene kadar pek virajlara yatmıyorum zaten.Hep yavaş yavaş gidiyorum.İnşallah kısa zamanda alışırım
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler hocam.Hyosung cidden güzel makine.Kullanmayan bilemez
Hem ne kurt düşürdü var yaa
Hayırlı olsun dostum..kazasız belasız sürüşler..Allah daha iyilerini nasip etsin..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)