abi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin......
darısı benim başıma inşallah...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım : ) Senin adına çok sevindim. Kazasız belasız sürüşler dilerim
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Hayırlı olsun kazasız belasız darısı başımıza
kaça aldın kaç km de bu ?
=) okumadım topici verdiysen bole bı soruya cvp gene ver =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Mehmet pazari bekliyemedin demek , hayirli ugurlu olsun arkadasim tekerin daima duz bassin renk secimini cok iyi yapmissin
Pazar gorusmek uzere.
First Day Of My Life
Geldim abi topiğine Kazasız Belasız Cezasız Sürüşler dilerim.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde güle güle binmen dileğiyle...
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
Verdim cevabı Erhan
Uğur abi bırak pazarı dün bu motoru alamasam gece yola çıkacak bugüne derbiyi alıp getirecektim.Pazara kadar dayanmam imkansız gibiydi artık
Çok teşekkür ederim
Sağol kardeşim.Daha iyilerinden senin de olur inşallah
Çok sağol dostum
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
kaç basıyo abi bu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlısı olsun arkadaşım derbi yerine bunu alman daha iyi olmuş bence.
Derbi bebek gibi bakım ister bununla daha rahat edersin
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
inş bizimde seneye olcak inş
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
hayırlı olsunn...Allah kaza bela vermesın.renkde cok guzel.sen ıyı cekememısım dıyosun ama renk kendını gosterıyor.bütün siyah motorcular bigun toplanıp turlayalım
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
hayırlısı olsun tekerin düz bassın
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
299 basıyo bu gözüm.Daha ileri de gidiyo da ekran göstermiyo
Kesinlikle öyle abi.Günlük kullanıma bu daha uygun olacak gibi
İnşallah dostum
Teşekkür ederim.Asıl fotoğraflar bugün gelecek ama bekleyin
Siyah gerçekten bambaşka bir renk.İki motorumda da hep kırmızı istememe siyah istemememe rağmen hep siyah oldu
Sağol dostum teşekkür ederim
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun çok dikkat et sonuçta şeytanın en büyük oyuncağı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Teşekkür ederim.Sağolun
Heh ben de tam bundan bahsediyordum Uğur abi.Şimdi ben bu bebeği annesi olmadan sadece babası olaraktan nasıl bakardım
Anneyi bulayım bu bebekten alıcam bir tane
Sağolasın dostum
Çok haklısın her daim dikkatli olmak zorundayız.Hele de altında büyük bir makine varken dikkat daha fazla olmalı
tekrar tbrkler kıymetını bılırsın umarım..
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!
AyRıCa
BU MUTLU GUNUNUZDE YANINIZDA OLAMADIGIMIZ ICIN GERCEKTEN COK UZGUNUZ. AMA en kısa zamanda KENDIMIZI AFFETIRECEGIZ. MUTLULUKLAR VE SEVGILER...
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)