Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 10:16
kalyo adlı üyeden alıntı
Çok keyifLi bir topic oLmuş bu yahuu
hayırLı uğurLu oLsun yeni motorun.. motoru aLırken çok çeLişkiLi aLdın ama sanırım binerken uzun km.Ler bu motor üzerinde oLacaksın..
Kazasız beLasız nice kiLometreLer yapman diLekLerimLe..
Çok teşekkür ederim hocam.Bu motoru alana kadar arkadaşların başını az ağrıtmamıştım.2t mi olsun derbi mi hyo mu Ankara'dan nasıl getirilir 500 km yol biter mi vs vs.2 haftadır da bakmadığım motor kalmamıştı.Bu motoru alana kadar hesapladım da neredeyse 150 lira masrafı sadece satıcıları aramaya motorlara gidip bakmaya, ustaya şuna buna derken etmişim.Hayırlısı bu olur inşallah
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
-
26 Ağustos 2008, 10:16
hayırlı uğurlu olsun gülee güle kullannnnnnn
-
26 Ağustos 2008, 10:18
Teşekkür ederim scuba ömer.Allah herkese gönlündeki makineyi nasip etsin
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
26 Ağustos 2008, 10:22
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
-
hayirli olsun oncelikle..ama motoru satan adam cok pis guluyor yaa..killandim valla..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
mehmet hayırlı olsun yeni motorun
bak allahın işine görüyon mu geçenlerde alper tim in buluşmasına beraber gidicektik seni artçı alıcaktım ama olmadı gerçi artık ihtiyacında kalmadı
senin adına çok sevindim
umarım memnun kalırsın
allah kaza bela vermesin
tekerin düz bassın
artık buluşmalarda senide aramızda görmek istiyorum
bu arada zaten komşu sayılırız görüşmek tanışmak isterim seninle
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
26 Ağustos 2008, 10:25
Hayırlı olsun güzelmiş motor.
Hocam birde kaça aldığını yazsan merak ettim
-
26 Ağustos 2008, 10:26
okyanus43 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler dostum.Cümlemize Allah kaza bela vermesin
gazman adlı üyeden alıntı
hayirli olsun oncelikle..ama motoru satan adam cok pis guluyor yaa..killandim valla..
Onun gülme nedeni ayrı
Fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum dedi zorla çekiyordum ona gülüyor
Yoksa tanıdık bildik ustanın elinden geçtiğinden şüphesiz aldım
erdincpolat adlı üyeden alıntı
mehmet hayırlı olsun yeni motorun
bak allahın işine görüyon mu geçenlerde alper tim in buluşmasına beraber gidicektik seni artçı alıcaktım ama olmadı gerçi artık ihtiyacında kalmadı
senin adına çok sevindim
umarım memnun kalırsın
allah kaza bela vermesin
tekerin düz bassın
artık buluşmalarda senide aramızda görmek istiyorum
bu arada zaten komşu sayılırız görüşmek tanışmak isterim seninle
Çok teşekkür ederim Erdinç abi.Ben 3 hafta daha boşum.Senin çalışma saatlerinin biraz karışık olduğunu biliyorum.Telefonum var zaten abi sende.Müsait olduğunda bir alo de buluşalım dolaşalım
modelxl adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzelmiş motor.
Hocam birde kaça aldığını yazsan merak ettim
Teşekkürler hocam
Fiyat yazmayı uygun görmüyorum nedense.Sana özelden yazdım birşeyler ama
-
26 Ağustos 2008, 10:29
mhyen adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim Emre abi
Motoru dün bakımlarını yapan ustaya götürdüm.Şimdilik bir sorun yok kullan gitsin dedi.İçinde uzun süre benzin kalmış bunun için katkı verdi, benzin almazdan önce birazını koydum.Sanırım depoyu ve içerisini temizliyormuş.
Onun haricinde bir bakıma da girse iyi olur fakat olmasa da olur dedi.Şimdilik 2650 km'de.Şöyle 1000-1200 km sonra gidip 4000 bakımına sokmayı düşünüyorum.Aküde problem yok gibi.Zaten usta aldı bindi.Bir şey olsa mutlaka anlar şurayı yapalım derdi
Korna olayını da bir şekilde halledeceğim artık.Motordaki kötü yanlardan birisi de boşta değilse çalışmıyor.Bir kere mesela boşa geçiremedim canım çıkmıştı.
18000 km yapan birisi olaraktan sen bu sorunu nasıl halletmiştin abi
Boşa zor geçme problemi, 2007' ye kadarki modellerin çoğunda var maalesef. Ama ona da bir süre sonra alışıyorsun, mesela motor tam durmadan; durmak üzereyken veya durduğun yerde motoru hafif öne doğru kaydırarak vitesi boşa almaya alışırsan zorluk çekmezsin. Kısaca motor sabit pozisyondayken şanzuman boşa geçmede problem yaşıyor, hafif bir hareketle bunu aşıyorsun. Her güzelin bir kusuru vardır.
Bu arada, ben sanki ayaklık kapalıyken ve debriyaj sıkılı halde motor vitesteyken çalıştırılabiliyordu gibi hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba
-
26 Ağustos 2008, 10:33
dreamdark adlı üyeden alıntı
Boşa zor geçme problemi, 2007' ye kadarki modellerin çoğunda var maalesef. Ama ona da bir süre sonra alışıyorsun, mesela motor tam durmadan; durmak üzereyken veya durduğun yerde motoru hafif öne doğru kaydırarak vitesi boşa almaya alışırsan zorluk çekmezsin. Kısaca motor sabit pozisyondayken şanzuman boşa geçmede problem yaşıyor, hafif bir hareketle bunu aşıyorsun. Her güzelin bir kusuru vardır.
Bu arada, ben sanki ayaklık kapalıyken ve debriyaj sıkılı halde motor vitesteyken çalıştırılabiliyordu gibi hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba
Ben bir kere geçiremedim.Onda da yanımdaki arkadaş sağolsun ileri ittirdi biraz tık diye geçirdi.Bu arada debriyajı sıkaraktan çalıştırmayı da hiç denemedim
-
26 Ağustos 2008, 10:38
Mehmetcim hayırlı ugurlu olsun yeni makinen.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Hernekadar hyosung almış olsanda Derbi ararken gozunde gordugum o ışıktan dolayıdır ki sen gönüllerin Derbicisisin.motorun ne olursa olsun herzaman bızım grubta yerın var.Senın gıbı efendı akıllı motosiklet kulturu olan ınsanlara kapımız herzaman açık.Tekerin duz bassın.Tam korumasız sakın motorun ustune cıkma.
-
26 Ağustos 2008, 10:38
Güzel fiyata almışsın o paraya öyle motoru bulmak kolay olmaz.
-
26 Ağustos 2008, 10:39
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
26 Ağustos 2008, 10:41
Hayırlı olsun, kazasız km. ler diliyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
26 Ağustos 2008, 10:45
cihantavuz adlı üyeden alıntı
Mehmetcim hayırlı ugurlu olsun yeni makinen.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Hernekadar hyosung almış olsanda Derbi ararken gozunde gordugum o ışıktan dolayıdır ki sen gönüllerin Derbicisisin.motorun ne olursa olsun herzaman bızım grubta yerın var.Senın gıbı efendı akıllı motosiklet kulturu olan ınsanlara kapımız herzaman açık.Tekerin duz bassın.Tam korumasız sakın motorun ustune cıkma.
Teşekkür ederim Cihan abi.Ne kadar çok Derbi aradığımı sen iyi biliyorsun.Hele Bakırköy'e gidip de elim boş döndüğümde ne kadar üzüldüğümü de hatırlarsınUmarım bu makine de hayırlı olur benim için motosiklet kullanma konusunda kendimi biraz daha geliştiririm.Bu arada motor ararken senden aldığım yardımı da hiç unutamam.Sağol varol abim
Ayrıca tam korumasız binmeyeceğimi sen bilirsin zaten
modelxl adlı üyeden alıntı
Güzel fiyata almışsın o paraya öyle motoru bulmak kolay olmaz.
Teşekkürler dostum.Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş.Çok motor aradım baktım.Hayırlısı bu oldu
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkürler dostum.Allah hepimize kazasız belasız motorlarımıza binmeyi nasip etsin
atlantic adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız km. ler diliyorum.
Teşekkürler dostum.Hepimiz kazasız belasız binelim inşallah
-
26 Ağustos 2008, 11:58
-
26 Ağustos 2008, 12:00
-
26 Ağustos 2008, 12:07
bu motoru ıslatmak gerek bence keyifli sürüşler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
26 Ağustos 2008, 12:12
delipoyraz adlı üyeden alıntı
bu motoru ıslatmak gerek bence
keyifli sürüşler...
Pazar günkü kahvaltıda herkese birer 0.5 lt su dağıtacağım.Ardından motora bincem.Sıradan ıslatacaksınız
-
26 Ağustos 2008, 12:13
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)