Kardes cikarma yok diyodun ya ustunde bak ben burda seninkinin yeni modelini buldum bunda da etiket yok bi bak istersen fotolar guzel fiyatta iyi hani bu arada.
al sana adres http://moto.auto.ru/motorcycle/used/sale/88544.html
Kardes cikarma yok diyodun ya ustunde bak ben burda seninkinin yeni modelini buldum bunda da etiket yok bi bak istersen fotolar guzel fiyatta iyi hani bu arada.
al sana adres http://moto.auto.ru/motorcycle/used/sale/88544.html
kardesim benim harika motor almıssın kazasız belasıs gule gule kullan...
hayırlı olsun ben de bu motorun hayranıyım seneye okul bitip para kazanmaya başladım an ben de alacağım kazasız belasız sürersin işallah
hayırlı olsun pazar gorusuruz artık!
mhyen hayırlı uğurlu olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin bu arada kaça aldın aşşa yukarı bende kendimi ona göre ayarliyim
Valla korna olayını bir şekilde halledeceğim ama bakalım nasıl olacak.As 900 de olmaz bea
Valla abi ben de her zaman orijinallikten yanayım ama böyle motorda böyle görüntü varken biraz da ses istiyor insan.Gerçi eksoz alacak param yok şu an için ama bakalım ileride ne oluyor
Dostum burada adamlar sanki benim motoru koymuşlar
Bendekinde ön cam da siyaha boyanmış, hani full siyah.Hyosung yazısı da sadece motor ve eksozun üzerinde gördüm
Teşekkür ederim dostum.Cidden güzel motor.Daha yeni kullanmaya başladım ama büyük zevk veriyor.Tavsiye ederim
Teşekkürler dostum.Allah sana daha iyilerini nasip etsin
Evet o gün görüşeceğiz zaten
Hocam fiyat konusunda öyle ortada konuşmayı pek sevmiyorum.Gerçi sen de almayı düşünüyorsun sonuçta dur ben sana özelden yazayım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
hayırlı olsun olmazmı darısı'nı düşünerek ben de hayırlı olsun diyim
Eyvallah sağolasın digi_boy
Darısı hatta daha iyileri senin başına dostum
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
hayırlı uğurlu olsun abi . en önemlisi kazasız belasız kullan. Tabi bbide ŞEkil motor . ŞEklini koyup caddelerde ii bagırtmalar
___MeKaN SKL___:bounce:
Teşekkür ederim _BaturSKL_.Şimdiye kadar hiç şekilci olup caddelerde bağırtlamalar yapmadım.Umarım şimdiden sonra da olmaz
hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler diliyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Sağol dostum
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. artık bir tur bineriz degilyi..
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, allah kazasız belasız sürmeyi nasib etsin. Keyifli sürüşler.
Darısı benim başıma bende GV250 arıyorum, kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım motoru.
Allah tekerini düz bastırsın insllah bir gün benimde olur
Teşekkürler dostum.Binmeyi biliyorsan neden olmasın ki
İnşallah sen de kafana göre sağlam bir şey bulursun dostum.Çift silindir motora binmenin de zevki ayrı oluyormuş.Senin de yakında tatman dileklerimle
Sağol dostum.Daha iyileri inşallah senin olur
Hayırlı olsun kardeşim,tekerin düz bassın yolun ve farın daima açık olsun,darısı olmayanlara en iyisinden olsun
Güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
2006 model kırmızı Hyosung' um ilk vitesli motorumdu benim de, 7 ayda 18000km. yapıp satmıştım ve beni hiç üzmemişti. İyi bakarsan seni de hiç üzmeyeceğini umuyorum.
Bu arada, motor uzun süre yattıysa aküsünü bir ölçtür istersen, bir de bujilerine baktır bence. Bu motorların kornası biraz güçsüz, ben gidip sanayideki herhangi bir oto aksesuarcısından stebel marka (10-15 YTL) buna uyumlu bir korna alıp 2 dk.da takmıştım kendim ve problem ortadan kalktı.
Çok teşekkür ederim abi.Hepimizin yolu açık olsunAllah olmayanlara da versin
Çok teşekkür ederim Emre abi
Motoru dün bakımlarını yapan ustaya götürdüm.Şimdilik bir sorun yok kullan gitsin dedi.İçinde uzun süre benzin kalmış bunun için katkı verdi, benzin almazdan önce birazını koydum.Sanırım depoyu ve içerisini temizliyormuş.
Onun haricinde bir bakıma da girse iyi olur fakat olmasa da olur dedi.Şimdilik 2650 km'de.Şöyle 1000-1200 km sonra gidip 4000 bakımına sokmayı düşünüyorum.Aküde problem yok gibi.Zaten usta aldı bindi.Bir şey olsa mutlaka anlar şurayı yapalım derdi
Korna olayını da bir şekilde halledeceğim artık.Motordaki kötü yanlardan birisi de boşta değilse çalışmıyor.Bir kere mesela boşa geçiremedim canım çıkmıştı.
18000 km yapan birisi olaraktan sen bu sorunu nasıl halletmiştin abi
Çok keyifLi bir topic oLmuş bu yahuu
hayırLı uğurLu oLsun yeni motorun.. motoru aLırken çok çeLişkiLi aLdın ama sanırım binerken uzun km.Ler bu motor üzerinde oLacaksın..
Kazasız beLasız nice kiLometreLer yapman diLekLerimLe..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)