Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 22:33
asm adlı üyeden alıntı
Estağfurullah hocam. İnsanlık hali,dünya telaşı işte.
Daha iyi yaptın kesinlikle bunu alarak
Bende diyordum GPR 125'e nasıl benzin,yağ yetiştirecek.
GPR 125 kullanan arkadaşlar bu makinanın GT250R'dan daha eğlenceli olduğunu söylüyor ama eğlencenin de bir bedeli var işte.
Gpr125'e ilk otoparkta bindiğimde bana acayip rahatsız gibi gelmişti.Bindiğim motorda rölanti de düşüktü adam gibi kaldırıp götürememiştim bile
Ayrıca gidon dönüş mesafesi çok kısa.Debriyaj,fren pedalları ufacık.Tam pist için yapılmış bir makine.Gt250r'ye göre çok daha fazla racing havası var bunu kimse inkar edemez ama şu an için mantıklı olanı yaptığıma inanıyorum ben de
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 22:38
Hocam GT250R'da da çapına göre racing havası vardır. (her ne kadar motor karakteri SS gibi olmasada)
Sende kalkışlarda benim gibi yanlamaya başlarsan o havaya az çok girersin
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
25 Ağustos 2008, 22:39
Forumdan takip ediyordum senin kendinle çekişmelerini çok benzetiyordum benim yaşadıklarıma şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye dediğin zamanlar ama bakıyorum çözmüşsün kavuşmuşsun en sonunda çok sevindim adına kazasız belasız sürüşler diliyorum.
An old man dies, A young girl lives.A fair trade...
-
25 Ağustos 2008, 22:44
ooh be sonunda =) hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.. duyduğuma göre siyah daha hızlıymış ;) heheh tekerin hep düz bassın. kaskın, grenajın asfalt görmesin =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
25 Ağustos 2008, 22:52
Hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin.Mantıklı olan ve akıllı olan en iyi şeyi yapmışsın emin ol.Bunu her yaptığın km.de anlayacaksın.Tabi bu sözüm derbiye kıyasen.Her yönüyle.Hız zaten kime faydalı olmuşki.Saygılar.
-
25 Ağustos 2008, 22:52
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
25 Ağustos 2008, 22:53
mhyen hayırlı olsun buyuk bır sıcrama yapmışın dewenın yanında halt etmış kendı resmınle bırlıkte cekebılıyorsan motoru cek derım bakalım tarzın nasılmış.biraz yurek ister bu tarz yarış motorlarına bınmek sakın gaza basıp ucurumlara gıtme herzaman en yawaş hız en ehemnıyetlı hızdır.Kocaman tır bıle onume gecıp tek şeritli yolda ben motoru yawaşlayabılıyorsam sızın ıcın bunları bayagı bır onceden dusunup hemen karar vermek lazım.hayırlı olsun buarada dıkkat et kendıne.bıraz efkarlıyım bu şarkıyıda yazıyım dedım hadı kolay gele....Sesin gelmez haber gonder nerdesin Donemedin ulasilmaz yerdesin Ben aklimi senle bozdum sevdigim Sende kaldi yuregim
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
-
25 Ağustos 2008, 22:54
ketchup adlı üyeden alıntı
ooh be sonunda =) hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.. duyduğuma göre siyah daha hızlıymış ;) heheh tekerin hep düz bassın. kaskın, grenajın asfalt görmesin =)
Çok teşekkür ederim abi.Bir aralar topiğinizi bayağı işgal ettiydim kusura bakmazsınız artık
NEONCU adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin.Mantıklı olan ve akıllı olan en iyi şeyi yapmışsın emin ol.Bunu her yaptığın km.de anlayacaksın.Tabi bu sözüm derbiye kıyasen.Her yönüyle.Hız zaten kime faydalı olmuşki.Saygılar.
Bana da öyle geliyor hocam.Görüntüsü, kullanımı, 2. eli, kalitesi ile dört dörtlük olmasada TR şartlarında harika bir motor kesinlikle
morveotesi adlı üyeden alıntı
mhyen hayırlı olsun buyuk bır sıcrama yapmışın dewenın yanında halt etmış kendı resmınle bırlıkte cekebılıyorsan motoru cek derım bakalım tarzın nasılmış.biraz yurek ister bu tarz yarış motorlarına bınmek sakın gaza basıp ucurumlara gıtme herzaman en yawaş hız en ehemnıyetlı hızdır.Kocaman tır bıle onume gecıp tek şeritli yolda ben motoru yawaşlayabılıyorsam sızın ıcın bunları bayagı bır onceden dusunup hemen karar vermek lazım.hayırlı olsun buarada dıkkat et kendıne.bıraz efkarlıyım bu şarkıyıda yazıyım dedım hadı kolay gele....Sesin gelmez haber gonder nerdesin Donemedin ulasilmaz yerdesin Ben aklimi senle bozdum sevdigim Sende kaldi yuregim
Teşekkür ederim dostum.İlkin kendi resmimle motoru koymuştum ama inan hiç beğenmedim tipimi o resmi kaldırdım.Ben 176 boyunda 54-55 kiloyum işte sen düşün
Bu arada şarkı için de teşekkürler.Bayağı efkarlıyız sanırım
-
25 Ağustos 2008, 23:06
Motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.İki seçenek vardır aşk evliliği,mantık evliliği.Sen mantık evliliği yapmışsın yani gpr alsaydın çok yaktı,yağı,ıvırızıvırı aşkını köreltirdi...En doğrusunu yaptın.Mantık her zaman uzun vadede daha karlıdır
-
25 Ağustos 2008, 23:21
hayırlı olsun mehmet kardeş allah(c.c) kazasız binmeyi nasib etsin inşaallah
-
25 Ağustos 2008, 23:23
superzzt adlı üyeden alıntı
Motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.İki seçenek vardır aşk evliliği,mantık evliliği.Sen mantık evliliği yapmışsın yani gpr alsaydın çok yaktı,yağı,ıvırızıvırı aşkını köreltirdi...En doğrusunu yaptın.Mantık her zaman uzun vadede daha karlıdır
Teşekkür ederim abi.Ayrıca ilk vitesli motor olarak 2t'ye binenlerin piston delip, sekman yenilettiğini duyduğumda hyo'ya biraz yöneldim.Sonrasında da hazır bilindik, güzel bir makine bulunca direk aldım.Umarım aşkımız uzun sürer
selçuk sezer adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun mehmet kardeş allah(c.c) kazasız binmeyi nasib etsin inşaallah
Amin dostum cümlemize öyle
-
25 Ağustos 2008, 23:40
Hayırlı, uğurlu olsun. kazasız keyifli sürüşler
"Hayatta yegâne varlığım ve servetim, Türk olarak doğmamdır."
(Mustafa Kemal Atatürk)
-
25 Ağustos 2008, 23:47
Çok teşekkür ederim dostum
-
25 Ağustos 2008, 23:48
hayırlı olsun kazasız belasız kaskınla korumalarınla güle güle binersin inşallah.seni hyo cu senii
-
25 Ağustos 2008, 23:52
Çok teşekkür ederim ozzy.Kask, mont, eldiven üçlüsü her zaman vazgeçilmezlerim arasındadır.Hyo'cu olacağımı ben de pek tahmin etmiyordum aslında ama hayırlısını istemiştim hep.Demekki buymuş
-
25 Ağustos 2008, 23:57
hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela wermesin. resimde çok piskopatmış. de niro demi o? sesi nası makinanın? bizim burda bi genç az oynadıydı egsozla, gayet güzel ve rahatsız etmeyen bi akort yakaladıydı. nası sesi? orjinal egsoz mu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
26 Ağustos 2008, 00:02
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. Gel kapışalım bir ara
ilk göz ağrım: Kawasaki ER6F
ikinci göz ağrım: Honda 600RR
bakalım 3ncü ne olacak? :)
-
26 Ağustos 2008, 00:04
-
26 Ağustos 2008, 00:17
-
26 Ağustos 2008, 00:30
smokehead falan hiç bulaşma orjinalliğini bozma derim ama karar senin.Benim venoxun egzozu açıktı cuma migrenim tuttu direk kendimi egzozçuda kaynak yaptırırken buldum.Açık egzoz bende migren yapıyor...Onun yerine havalı korna taktır,en güzeli mahalle sakinlerininde kafasını ütülemezsin uzun yola gittinmide senin kafan ütülenmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)