Cidden çok mutlu oldum.Ne zamandır motorsuzdum zaten bu motor ilaç gibi geldi.Hani onu otoparka koyup karşısında bir 5 dakika da izlemişimdir.Dünya'da bundan öte haz var mı yaa
Çok teşekkür ederim dostlar.Hepiniz sağolun varolun
Cidden çok mutlu oldum.Ne zamandır motorsuzdum zaten bu motor ilaç gibi geldi.Hani onu otoparka koyup karşısında bir 5 dakika da izlemişimdir.Dünya'da bundan öte haz var mı yaa
Çok teşekkür ederim dostlar.Hepiniz sağolun varolun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Maaaaşalllahhh güle güle güle kullaannn
ayıptır sorması dylan'ı kaçtan sattın kaç km'deydi?ikinci el düşünüyorum önümüzdeki sene için,piyasasını merak ettim de
kazasız belasız nice uzuuun yollara
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Sarısı da benim olur inşallah
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Kardeşim hayırlı olsun artık gezmek eğlenmek kaldı geriye...
Bu arada kanıma girdin gidip ben almazsam o derbi yi iyi
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
hayırlı olsun kazasız belasiz sürüşler dilerim......
hayırlı uğurlu olsun böyle daha iyi olmus 2 zamanlıyla uğrasmak daha zor kazasız böl sürüşler dilerim
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Kardes hayirli olsun o yazdiklarin ufak seyler yavas yavas sinyal korna derken bi de bakmisin ki canavar
Abi o motorun ne kadar yakacağını seninle hesaplamıştık.Uyarsa buyur sen al.Eğerki öyle birşey yaparsan gelip seni Bursa'dan alıp ben götürcem
Çok teşekkür ederim hocam
Aynen öyle.Ustaya da danıştım.İlk vitesli motor olaraktan 2t kullanmamak senin adına çok daha iyi olur dedi ve de tavsiyesine uydum.Bu motordan da acayip zevk aldım doğrusu
Hayırlı olsun. Darısı başıma.
mhyen hayirlisi olsun
dikkatli kullan..kazasiz belasiz
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Sinyallerinin olmaması çok daha güzel duruyor zaten.
Bu arada söylemeyi unuttum.Bu motordaki tüm çıkartmalar sökülmüş.Hani görünürde hyosung yazısı da yok.Simsiyah cidden çok hoş oluyor.Yolda gelirken insanlar ilgili ilgili bakıyor.Vatandaşın biri palio'suyla yanıma yanaştı ve "Abi bu huyozung muuuu" diye bağırdı.Koptum valla
Sağol dostum.Teşekkür ederim
Daha iyileri senin olsun dostum
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin..
Çok sağol s3ns4t10n
Hayırlı olsun kardeş.
Güle güle kullanasın.
Allah kaza bela vermesin.
Bende Ankara'ya geleceksin diye cepten haber bekledim ama...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hakkaten ben de düşündüm de derbiyi alamadığın iyi olmuş
facebook.com/kaskafa
O motoru ben oradan çok zor getirirdim.Alışkın olmadığımdan hyo ile 120 km zor yaptım.2t derbi ile 500 km beni bitirirdi.Ayrıca il dışından alındığından masrafı da fazla olacaktı.Ama bugün ben bu motoru almasam yarına kafaya koymuştum gidip derbiyi alacaktım
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)