nasıl ya debriyajı çek baş marsa nasıl çalışmaz :S hyoya özelbişimi bu :D
nasıl ya debriyajı çek baş marsa nasıl çalışmaz :S hyoya özelbişimi bu :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Vites 1de 2de falan olduğu sürece çalışmıyor işte.Yoksa millet boşa mı uğraşıyor yıllardır boşa geçmeme problemiyle
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Ayaklığın açık kapalı olması gibi bir sürü şey de vardı çalışmasını etkileyen.Karışık biraz vasco...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
gülüde sevecen dikeninede katlanıcan artık kardeş :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Senin dediğin gibi Ya sev Ya terket
hayırlı olsun dostum
allah kaza bela vermesin
darısı başıma
Sağolasın dostum.İnşallah senin başında da gelir de böyle uğraşırsın tatlı tatlı
Hayırlı uğurlu olsun...
Saygılarımla...
Şok oldum satış ilanını görünce. Ama hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez elden kardeşim. Kendin için en doğru kararı verdiğine inanıyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Sınırlarını bilmek ve de bu sınırlar dahilinde koşmak sanırım en mantıklısı olacak atlantic dostum.Yoksa benim gönlüm de daha alınalı 20 gün olmamış motoru satmaktan yana değil
arkadaşlarr honda cb 125 lik ler nasıll saatte kac km hız yapıyoo alacamda önerirmisiniz
normalde 120 son hızı ama rodajını iyi ayarlarsan 130 hatta yokuş aşağı 140yi gören bile oluyomuş ben 2. el aldım 125te altımda titremeye başladı ama
yalnız bunu kendi topiğinde sorsan daha iyi olurdu
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)