Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkür ederim İzzet abi
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    @mhyen lastikleri yaktığında kaç bin devirde yakabildiğini de söylesene bana
    facebook.com/kaskafa

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler dilerim, bi daha ki yaz sezonuna bnde sen gibi motorumu satıp gt250r alacam inşallah

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Hayırlı olsun diyelim kazasız sürüşler
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mhyen lastikleri yaktığında kaç bin devirde yakabildiğini de söylesene bana
    Lastik falan yakmicam ben.Kim çıkarıyor bunları

Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler dilerim, bi daha ki yaz sezonuna bnde sen gibi motorumu satıp gt250r alacam inşallah
    Çok teşekkür ederim.Umarım sen de hayalindeki motora kavuşursun
    Alıntı Mert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun diyelim kazasız sürüşler
    Çok teşekkür ederim
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    -
    hayırlı olsun dehşet bi makina almışsın:D
    kazasız belasız sürüşler nasip olsun:D

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkür ederim dostum.Allah daha iyilerini sana da nasip etsin

Motosikleti
    daelim s3 250 advance
    Öncelikle motorun hayırlı olsun, tabikide cahil cühela birisi böyle bir motor almaz, niye diye soracaksın çünkü benim birader satıyordu forumda görünce yazayım dedim. Hyosung 250 ine güle güle bin. Kabiliyet ve ego arasında güzel bir seçim yapmışsın. Şehir içi için ideal bir motor ammma velhasıl 2 zamanlı bir motorun gp deneyimiyle birleştiği başka bir motor yok gpr125 dışında.(scooterdan inip gpr ye binmek kabviliyet ve deneyim isteyecektir) Duman atma olayına gelince 2 zamanlı motor bu çok u azı olmaz dumanın motor gerekli sıcaklığa vardığında nerdeyse duman olayı ortadan kalkar. Bu sırada ben kawasaki z750s biniyorum 4 silindir 104 bg bana göre naked ların en serisi (180 km saate kadar 600rr a kafa tutabilir) sayılabilecek bir motor ama gpr yi 2 kere kullanmışlığım var. Sürat değilde (aslında 175km/saate kadar çıkabilir) devirin bu kadar keyif verdiği bir motor bulamazsın. Tabi bu yorumlar motoru alıp almamanla kesinlikle ilişkili değil yanlış anlama, zaten garajımızda 4 motor var.(hayabusa 2008-2006 r1-2007 600rr-ve z750s). Hayırlı olsun tekrar güle güle kullan...(bu sırada cebeci de oturan varmı diye sormuşsun orayada bu mesajımı yazdım görmeyebilirsin diye)

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yorumlarınız ve de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kendini ölçtüm tarttım ve de ilk vitesli motor olarak 2t, agresif bir motora binmenin hem benim hem de motor için iyi olmayacağını düşündüm.Ayrıca çevreden de gördüğüm kadarıyla bir çok motor daha 10.000'e gelmeden acemi sürücüleri sayesinde piston delmiş, sekman kırmış.Bunun nedeni sanıyorum ki bu motoru normal bi 4t motor gibi kullanmaktan.Ayrıca bu motorun cüssesi ve görüntüsüne de bayılıyordum.Fakat benzin, yağ, olası bir durumda parça masrafları biraz korkuttu.Hyosung'un da kalıbı bana göre biraz büyük hani alışana kadar çok zorluk çekeceğimi biliyorum.Şimdiye kadar 2 gün bindim.İkisinde de illaki bir aksaklık, olumsuzlukla karşılaştım.Birinde yüksek devirde motor freni yaptım arka tekerim çok kaydı, diğerinde durduğu yerde tartamayıp yatırıyordum vs.Hani şimdi gidip binsem illaki yine bir şekilde korku yaşayacağımı düşünüyorum ama alışma süreci mecbur böyle geçecek
    1-2 bin km sonra biraz daha herşey yoluna girer sanıyorum ki hayırlısıyla

yengec_86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600 f
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Motosikleti
    motoran moreno 100cc
    kardeş hayırlı uğurlu olsun darısı artık başımıza................ Allah kaza bela vermesin
    [COLOR="DarkRed"][B] for ever chopper olmadı scooter :P [/B][/COLOR]::ban::

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    hayırlı olsun kardesım.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı yengec_86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    Teşekkür ederim.Cümlemize
    Alıntı cengizkhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş hayırlı uğurlu olsun darısı artık başımıza................ Allah kaza bela vermesin
    Çok sağol dostum.Allah sana daha iyilerini nasip etsin

Alıntı achille adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardesım.
    Sağol abim.Teşekkür ederim

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlarınız ve de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kendini ölçtüm tarttım ve de ilk vitesli motor olarak 2t, agresif bir motora binmenin hem benim hem de motor için iyi olmayacağını düşündüm.Ayrıca çevreden de gördüğüm kadarıyla bir çok motor daha 10.000'e gelmeden acemi sürücüleri sayesinde piston delmiş, sekman kırmış.Bunun nedeni sanıyorum ki bu motoru normal bi 4t motor gibi kullanmaktan.Ayrıca bu motorun cüssesi ve görüntüsüne de bayılıyordum.Fakat benzin, yağ, olası bir durumda parça masrafları biraz korkuttu.Hyosung'un da kalıbı bana göre biraz büyük hani alışana kadar çok zorluk çekeceğimi biliyorum.Şimdiye kadar 2 gün bindim.İkisinde de illaki bir aksaklık, olumsuzlukla karşılaştım.Birinde yüksek devirde motor freni yaptım arka tekerim çok kaydı, diğerinde durduğu yerde tartamayıp yatırıyordum vs.Hani şimdi gidip binsem illaki yine bir şekilde korku yaşayacağımı düşünüyorum ama alışma süreci mecbur böyle geçecek
    1-2 bin km sonra biraz daha herşey yoluna girer sanıyorum ki hayırlısıyla
    scooter kullanmıs bir kişi 250 cc lik motora binince biraz zorlanıyor 600 cc ile motora başlamak isteyen arkadaslara duyrulur
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşAllah

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter kullanmıs bir kişi 250 cc lik motora binince biraz zorlanıyor 600 cc ile motora başlamak isteyen arkadaslara duyrulur
    Kesinlikle dostum.Ben 150cc 16 beygir scooter'dan 250cc 29 beygir bir motora arada eğitim de alaraktan geçtiğimde zorlanıyorsam 600'lükle başlamak gibi bir şey çok saçma geliyor kesinlikle

Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşAllah
    Teşekkür ederim.Sağolun

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sağol dostum
    2 yeni foto daha

Valla arkadaşlar motora her binmeye korkum daha da artmaya başladı.Motordan soğurum diye acayip tırsıyorum.Hyo ile nedense düşük hızlarda dönüşlerde çok zorlanıyorum bir de en olmadık yerde istop etmemesini tam düşünürken trafik yavaşladı ve istop ettirdim.Hani yokuşta yolun tam ortasında kaldım.Ne iler ne geri gidebiliyorum.Millet arkadan bağırıyor çağırıyor.Bir türlü boşa alamadım belki 4-5 dakika öyle bekledim, iyi küfür yedim varya

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence vitesleri boş bi alanda sen iyice kavra ve boşa almaya çalışırken hafif gaz ver bırak geçmediği zaman
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Aga motor çalışırken boşa geçiriyorsun bir ihtimal ondan korkmuyorum.Eğerki motor istop eder ve de boşta değilse o zaman yiyorsun naneyi Çünkü boşa almazsan motor çalışmıyor, marş basmıyo

10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)