Teşekkür ederim İzzet abi
Teşekkür ederim İzzet abi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
@mhyen lastikleri yaktığında kaç bin devirde yakabildiğini de söylesene bana
facebook.com/kaskafa
hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler dilerim, bi daha ki yaz sezonuna bnde sen gibi motorumu satıp gt250r alacam inşallah
Hayırlı olsun diyelim kazasız sürüşler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
hayırlı olsun dehşet bi makina almışsın:D
kazasız belasız sürüşler nasip olsun:D
Teşekkür ederim dostum.Allah daha iyilerini sana da nasip etsin
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Öncelikle motorun hayırlı olsun, tabikide cahil cühela birisi böyle bir motor almaz, niye diye soracaksın çünkü benim birader satıyordu forumda görünce yazayım dedim. Hyosung 250 ine güle güle bin. Kabiliyet ve ego arasında güzel bir seçim yapmışsın. Şehir içi için ideal bir motor ammma velhasıl 2 zamanlı bir motorun gp deneyimiyle birleştiği başka bir motor yok gpr125 dışında.(scooterdan inip gpr ye binmek kabviliyet ve deneyim isteyecektir) Duman atma olayına gelince 2 zamanlı motor bu çok u azı olmaz dumanın motor gerekli sıcaklığa vardığında nerdeyse duman olayı ortadan kalkar. Bu sırada ben kawasaki z750s biniyorum 4 silindir 104 bg bana göre naked ların en serisi (180 km saate kadar 600rr a kafa tutabilir) sayılabilecek bir motor ama gpr yi 2 kere kullanmışlığım var. Sürat değilde (aslında 175km/saate kadar çıkabilir) devirin bu kadar keyif verdiği bir motor bulamazsın. Tabi bu yorumlar motoru alıp almamanla kesinlikle ilişkili değil yanlış anlama, zaten garajımızda 4 motor var.(hayabusa 2008-2006 r1-2007 600rr-ve z750s). Hayırlı olsun tekrar güle güle kullan...(bu sırada cebeci de oturan varmı diye sormuşsun orayada bu mesajımı yazdım görmeyebilirsin diye)
Yorumlarınız ve de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kendini ölçtüm tarttım ve de ilk vitesli motor olarak 2t, agresif bir motora binmenin hem benim hem de motor için iyi olmayacağını düşündüm.Ayrıca çevreden de gördüğüm kadarıyla bir çok motor daha 10.000'e gelmeden acemi sürücüleri sayesinde piston delmiş, sekman kırmış.Bunun nedeni sanıyorum ki bu motoru normal bi 4t motor gibi kullanmaktan.Ayrıca bu motorun cüssesi ve görüntüsüne de bayılıyordum.Fakat benzin, yağ, olası bir durumda parça masrafları biraz korkuttu.Hyosung'un da kalıbı bana göre biraz büyük hani alışana kadar çok zorluk çekeceğimi biliyorum.Şimdiye kadar 2 gün bindim.İkisinde de illaki bir aksaklık, olumsuzlukla karşılaştım.Birinde yüksek devirde motor freni yaptım arka tekerim çok kaydı, diğerinde durduğu yerde tartamayıp yatırıyordum vs.Hani şimdi gidip binsem illaki yine bir şekilde korku yaşayacağımı düşünüyorum ama alışma süreci mecbur böyle geçecek
1-2 bin km sonra biraz daha herşey yoluna girer sanıyorum ki hayırlısıyla
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
kardeş hayırlı uğurlu olsun darısı artık başımıza................ Allah kaza bela vermesin
[COLOR="DarkRed"][B] for ever chopper olmadı scooter :P [/B][/COLOR]::ban::
hayırlı olsun kardesım.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşAllah
allah kaza bela vermesin
Sağol dostum
2 yeni foto daha
Valla arkadaşlar motora her binmeye korkum daha da artmaya başladı.Motordan soğurum diye acayip tırsıyorum.Hyo ile nedense düşük hızlarda dönüşlerde çok zorlanıyorum bir de en olmadık yerde istop etmemesini tam düşünürken trafik yavaşladı ve istop ettirdim.Hani yokuşta yolun tam ortasında kaldım.Ne iler ne geri gidebiliyorum.Millet arkadan bağırıyor çağırıyor.Bir türlü boşa alamadım belki 4-5 dakika öyle bekledim, iyi küfür yedim varya
bence vitesleri boş bi alanda sen iyice kavra ve boşa almaya çalışırken hafif gaz ver bırak geçmediği zaman
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Aga motor çalışırken boşa geçiriyorsun bir ihtimal ondan korkmuyorum.Eğerki motor istop eder ve de boşta değilse o zaman yiyorsun naneyi Çünkü boşa almazsan motor çalışmıyor, marş basmıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)