Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kaza Lakin Minimum..Şükür

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bi vakayı anlatmak istedim.Dün 1 arkadaşımda kaldım bugün beraber sabah kalktık erkenden(Gece 4 te uyumuştuk)KAhvaltı için dışarıdan bişeler alalım dedik uğraşmayalım die.Neyse çıktık 1-2 km sonra kozyatağından aldık 1 pastaneden Nevaleleri çıktık arkadaşın mahalleye gelmek üzereyken Scoteri kendi kullanmak istedi(Daha önce deneyimi yok ilkkez ben 2-3 kez bindirdim kısa süre kullandı).Neyse Bende verdim yine kırmadım.Yenisahra trio Konutlarının orda yol çalışması var Lanet..Ordan geçtik falan geldik bu ağaoğlu yeni yapılan konutların oraya geldikki evi düzergahındayız işte U Dönüşü vardı arkadaşım dönü gaz a bi bastı scoter uçtu resmen direksiyonuda toparlayamadı takk biz yerdee Ben arkadaydım düştük işte..ordan şantiyeden adamlar geldi saolunlar ilgilendiler onun dizi kanıo benim kol vs..arkadaki araçlar durdu hemen herkes bakınıo biz yerlerde Bembeyaz abartısız toz ve topraktan.üst baş dağıldı Falan kanıo her taraf ama sıyrık..Ben hemen scoterri kenara aldım soğuk kanlılıkla bi yandanda arkadaşıma bkıotum.benim başıma daha önce geldiği için birazda Tecrübem var yani Soğuk kanlılıkla durdum ve ona durumunu sordum o arada kötüyüm dedi dizim kötü dedi.Bayılcam gibiyim falan dedi..Hemen ambulans çağırdık..O arada ambulans gelene kadar ben kalktım scotere baktım ..Bi yandan can 1 yandan mal..Daha taksitlerini ödüyorum ya..Gittim bunun işyerine haber verdi gelemicek die..Zaten iş yeride trioda..sonra ordan çıktım yanına geldim tekrar durumunu sordum yatıo öle boylu boyunca..he gazete allmıştık bide onu koydu başının altına cadde kenarında Yatıo.Ben gittim ewinin anahtarını verdi kimliğini almam için o halde motor içle acısı aynı ben gibi..onlaı aldım geldim tekrar..Sonra o arada ambulans gelmişti beni beklemişler falan.banada baktı Dr sende gel dedi scooterle takip et bizi dedi..Bende dedimki Kusura bakmayın ben kullanacak halde(psikolojide)diilim...Ordan birine tanımadığım hatta ağaoğlunda çalışan 1 adam ver bana çekiyim gel al dedi..Telini aldım falan.Çıktık ambulance ile hastaneye..kan aldılar-tahlili-rontgen falan bide o halde ben her ikimizle uğraşıorum sonuçları al barkot çıka vs..falan falan vs..Temiz çıktı 23 saat sonra çıktık geldik ewlerine..Bahsettiğim arkadaşım scoter alcaktı 1 dahaki ay falan..benden heveslendi öle..Derken bu olaydan sonra caydı..Dioruzki Her işte 1 hayır var ya..Belki o scooter alsaydı çok kötü 1 kaza edip başını derde sokabilirdi...çok geç olabilirdii....

Bu arada Epy uzun yazdımm...dalmışım...Sonra beraber bişeler atıştırdık ben ewime geldim oda ewinde kaldı..motorumda cizikler mevcut Bariz görünen Bunlar geçermi 1 yöntemi var mı*Gerçi servisine götürmem lazım..aksamında bişe yok lakin dış görünüş itibari ile bedbaht..Çİzik çatlama falan Dizboyu..! bide polis tutanak tutu falan bu gibi durumlarda sigortasın varya motorun para falan ödenirmi karşılanırmı?Biz kendimiz düştük gerçi..Ehliyetim yok sorun çıkarmı öle bişeye Başvurma durumun olsa??

Teşekkürler okuyanlara..Asla başınıza Gelmemeli..Bunada Şükürr
    myspace.com/pashakzlrecordz

Tıkla dinle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    malesef yok ama inş.olcakkk
    büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış şuan ikinizinde ii olması sevindirici

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Geçmiş olsun. Kask veya diğer korumalarınızın olmadığı anlaşılıyor. Arkadaşının da ehliyetinin olmadığını varsayıyorum. Bu durumunuzda motosiklete binmeniz adeta bir intihar girişimi.

Ucuz atlatmış olmanız bizim için sevindirici, sizin için öğretici olmalı.

(DipNot: Türkçe'mize ve yazımımıza biraz daha özen gösterelim lütfen.)
    Üç boyoz bir kola

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Aynı motordan bendede vardı 2kişi kullanım hakimeyeti zaten zor bilen için bile ilk zamanlar zor yani bilmeyenede tutupda verilmez baştan prensip edinmek gerekiyor böyle şeyleri geçmiş olsun , çizikler için şunu söyliyim pasta cila boyarım vs normal parça fiyatından daha pahalıya gelecektir bunu net olarak söyleyebilirim. diğer sordukların hakkında bir fikrim yok tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Çok teşekkürler arkadaşlar..Evet ben akıllandım Şahsen asla bi daha birine vermeyi falan...Ben gerçekten sakin ve güzel kullanırım ve benim kaskım var ama takmadım sabah.Polis ehliyet sormadı çünkü kendimiz düştük.Kaza diil öle ağır falan...Hadiya pasta-boya dahamı pahalı olur..pff

Türkçeye gelince kötümü: yazım hataları olabilir.Ama Ben kaptırdım yazdımdan farkında bile diilim.

Tıkla dinle

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ikinizede geçmiş olsun i son kazan olur inş.
    bu arada ehliyet yokmuydu sizde ama motora hastalığı varsa çok büyük bişeyi de yoksa 1-2 ay sonra tekrardan motor hevesine girer

Motosikleti
    CBR 650F
    benimde senin gibi birkere başım yanmıştı ilk motorumda ama senin gene hiç değilse hatrı sayılır bir arkadaşmış benimki 3 5 gündür tanıdığım biriydi anahtar kontakdaydı sormadan aldı gitti çöp konteynırına girdi 400ytl masraf çıktı kendisininde ayağı kırıldı , ondan sonra prensip edindim kimseye 1 kere bile vermedim.

Motosikleti
    Honda XL 200
    Alıntı rapertuar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkçeye gelince kötümü: yazım hataları olabilir.Ama Ben kaptırdım yazdımdan farkında bile diilim.
    "Ama ben kaptırıP yazdıĞımdan farkında bile DEĞİLİM." arkadaş bu tür sorunları kast etti sanırım.

Öncelikle geçmiş olsun. Granaj çatlak-kırıkları için granaj kaynağı yaptırabilirsiniz, ama motorunuz çin mi acaba bilemiyorum.. Bir arkadaşın dediği gibi yenisini almak daha ucuza gelebilir, boya da hesaba katılırsa eğer.

Sigortadan kastınız sanırım trafik sigortası. Trafik sigortası; eğer bir araç ile çarpışmış olsaydınız, sadece karşı tarafın hasarını öderdi(Siz hatalı bulunduğunuz taktirde).. Ama sigortadan kastınız kasko ise, ödemenizi alabilirsiniz.

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Ehliyetimiz yok..Yani benim yok..Scoterde benim..Evet ya kimseye vermiceksin ama işte ... para-para-para Evet normal sigorta.kasko diil..Motor Çin yapımı Junlin.Geçmiş olsun temennileriniz İÇin Çok teşekkürler..

Tıkla dinle

Motosikleti
    CBR 650F
    sana aklımda kalan bir parçasının fiyatınıda söyliyim ön grenaj fiyatı senin motorunun 76ytl işcilik hariç servisinde..

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    hadi ya.maşallah Yandık desene..Düştük bi kere... anlayan anladı

Tıkla dinle

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Slm Bende Kaza Yaptım Pazar Günü Benım Ayagım Kırıldı Sırtım Felan Perısan Durumda Ama Allaha Sukur Kalıcı Bı Hasar yok olay aksam Uzerı Oldu ürgüpten Avonaos Duzergahında ılerlerdken ısıklarda Beklıyen Araclar Gordum Hızımı Kestım Ben Gelene Kadar ısık Yesıl Oldu Ben Dogru Yolda ılerlerken Kavsakta Fransız Plakalı Arac Anıden önüme Kırdı Ben De 60 Km Hızda felandım Arabaya Bır Carptımı Hatırlıyorum Bı Kalktım Motor Yok Kafamdan Kan Damlıyo Sag Ayagımı Hıssetmıyorum ıcım bulanıyor Motora O Halde Bı Baktım Kendımden Cok Ona Uzuldum Desem Yalan Olmaz Arabadakıler Bı ındıler Hakaret Etmeye Basladılar Yoldan Gecenler Engel Oldular Polıs Tutagına Göre Suc Onlarda Ama Bana Ve Motruma Oldu Motorun Masrafları Sıgorta Oder Dedıler Ama Malaesef Motorun Masrafından Cok Masraf Cıkartılar Bana Bende Kendım Yaptırıyom Artık Allaha Sukur Sımdı ıyyım Onlarla Hesabım Bıtmedı Unuversıteye Gıtcem ıcın Sıkayetcı Olmadım Mahkeme Felan Uzun Surer Dıye Ama Gercek Dunyada Alcam Hakkımı

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Allah yardımcın olsun arkadaş seninkide derin Mevzu.O andaki halini gayet iyi Anlıyorum..Yaraların daha çok fiziksel diil Psikolojik oluyor...

Tıkla dinle

Motosikleti
    -
    Geçmiş oLsun..

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş oLsun..
    Teşekkürler..Hepiniz cidden çok sağolun..Ailem bile bilmio..kolumdaki sıyrıkları duvara sürttüm dedim geçiştirttim Üzülmesinler die ..Çok şükür çok bişeyim yok öle yoksa Hoş olmazdı

Tıkla dinle

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    geçmiş olsun
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    saol Arkadaşım ilk msjında bana yazmanda ayrı bi güzellik

bu konu nereye kaydı?

Tıkla dinle

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Geçmiş olsun arkadaşım ! Dikkat Şart her zaman her yerde
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    abi anlaşılan çok üzülmüşünüz bu duruma ( e haliyle..) valla okurken bende kendimi senin yerine koydum ben de üzüldüm.Allah beter kazalar göstermesin inşallah sana da arkadaşına da, en büyük üzüntünüz bu olsun.
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Çok saolun ya..Allah razı olsun..Başınıza gelmesin..

Tıkla dinle

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler