Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.
allah rahmet eylesin kalanlara sabır diliyorum
Ailesinin ve Camiamızın başı sağolsun
serdar karaata
Allah rahmet eğlesin yakınlarına sabır versin :(
bu olaydan sonrada hala kask takmayan olursa bu sitede yazıklar olsun!!
Allah rahmet eylesin...
Gercekten cok üzücü bi durum:(
Ailesinin ,yakınlarının durumunu düşünemiyorum..
Allah sabır versin..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
diyecek söz bulamıyorum
mekanları cennet olsun, ailesine ve sevenlerine baş sağlıgı diliyorum.
98 Beygir.....
mekanları cennet olsun inşallah.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Arkadaşlar topigi ilk açtıgımda tam olarak kişlerin bilgilerini ve kazanın sebebini ögrenememiştik.Bir çok özel mesaj geldi tam kaza yeri fotoları isteyenler oldu.Çok kötü durumda olan fotoları sildim.Bir kaç tane daha var onlarıda atayım bakın.Köprüyü ikiye bölen orta bariyer borularına çarptıktan sonra karşı şeritten gelen araçların altında kalarak can vermişler
Bu iki minibüsün arkadan geleni arızalı öndekide onu çekiyor.Bizim motorlu arkadaşlar bunları sollamaya çıktıgında turuncu bariyerlere çarparak diger şeride düşüyorlar.
ve geri malum
Müslüm Kurt (29) ve Hamit Taşçı (23),isimli arkadaşlar vefat eden arkadaşlar
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Motosiklet bizim ailemize benden 7 yaş büyük olan abim ile girdi. Sonra bana bulaştı derken ;;
şimdilerde konuşuyoruz da, abimin dediği şu ; " Kendim binerken annemlerin gözünün arkada
kalacağı aklıma gelmezdi ama insan bunu kendi yakını, kardeşi motosiklete binince anlıyor. "
Kasksız, korumasız Allah rahmet eylesin, diyecek başka bir şey yok
Allah rahmet eglesin ailelerine sabır versin...
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin geride kalanlrına sabır ihsan eylesin
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
koruma olarak tsort, parmakarası terlik ve kafatası takanların kulağına küpe olsun..
allah rahmet eylesin
akburak.net
evet gerçektendeçok kötü bir olay allah rahmet eylesin :(
şunu belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar neolur korumalarımız kaskımız hep başımızda olsun unutmayın lütfen hayatta bir kez lazım olacak izin verin ondada başımızda olup görevini yapsın...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
işte bir anlık hata... ahh ahh keşke yapmasaydı... keşke biraz daha sabretseydi sollamadan önce...
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
allah rahmet eylesin cidden böyle haberleri okuyunca heleki ölenlerde gencecik insanlar ise insanın içi bir acayip oluyor bir an kendi aileni düşünüyorsun ya benim ailemden birine olsaydı diye çok kötü bir durum :(
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
allah rahmet eylesin geride bıraktıklarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eğlesin
Ailelerine sabır versin...
Don't drink and drive, smoke and fly
Sollama yapmaya uygun bir yer gibi görünmüyor. Neyse artık hata mı dersiniz, ecel mi??? Allah rahmet eylesin. Kaldi ki bariyerlerin de öyle ilkel şekilde olmaması lazımdı. O tür bariyerler çok tehlikeli. Düz beton bariyer olmalıydı orası bence.
sen bütün önlemlerini al gerisi Allah'ın taktiri...
bu arkadaşlar ilk söylediğimle çelişiyor galiba.Yine de bir kurtulma ihtimalleri olabilirdi.
facebook.com/kaskafa
ALLAH RAHMET EYLESİN ........ ÜZÜCÜ Bİ DURUM...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)