Hayırlı uğurlu olsun.Benimde ilerde düşündüğüm bir motor.
Hayırlı uğurlu olsun.Benimde ilerde düşündüğüm bir motor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
vay ahmet abi ne yakışmuış ya vallahi Allah nazarkan kazadan beladan korusun..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
HAyırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Yerinde duruken bile gaz verildiğinde insanın yüreğini ağzına getiren bir makine almışsın.Sen ona fazla uyma emi arkadaşım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın abıcım Inşallah herkese de gönlündekı motoru nasıp etsın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş.
Motor cok güzel ya 2005 Fazer vardı bir motorcu abi'de Eksoz tüpü yoktu kulaklarım patlayacak dereceye gelmişti yani cok hoşuma gidiyor
hayırlı olsun farında yolunda hep açık olsun
allah kaza bela vermesin ahmet abi güle güle kullan güzel makina almışsın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan...
Hayırlı olsun Ahmet, kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
tammm hayırlı olsn ahmet abıcım adanada kactane fazer olduu :D
bu arada bı daha gırde mıllete tesekkr et ayıp ayıp::D
----------
Ahmetim hayırlı olsun sonunda kavuştun fazerine tekerin düz bassın yolun farın hep açık olsun,çarşamba kuyruk düzeltmece var desene hani nargileyede gitsek olur
tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum yorumda bulunan tüm arkadaşlarımada çok çok teşekkür ediyorum çok mutluyum hayilimde hep bu vardı allah gönlüme göre verdi inşallah herkesinde gönlüne göre olur tekrar teşekkürler selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Darısı başıma.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kazasız günlerde kullan.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
hayırlı uğurlu olsun, çok çok yakışmış . şu siyah renge bitiğim zaten
banada fazer
vay be ne yakışmış kardeşime .. tekerin düz basssın .. cbf150 ile buraya gelen fazerle çine kadar gider...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
wayyy ahmet abim benim senide aldık mı 600cc statüsüneHayırlı ugurlu olsun abi allah kaza bela vermesinBide iyice alışana kadar fazla gazlama agam seni çok seviyoruz.Sen herşeyin en güseline layıksın.Gaziantepden sevgilerle
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)