muratoygur kaza yaptı(durumum iyi)
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 22:26
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar, şile dönüşü cemaliyle ömerli tarafından eve dönüyoduk, kurköyde ayrıldıktan sonra, sanırım asvaltaki bir madden dolay çok hızlı olmamama rağmen virajı alamadım, 3 kere frene aslımamam rağmen kuyruğu bir türlü doğrultamayım karşı şerite geçtim ve kaldırama vurarak kaza yaptım, ayaklarda ve kollarda sırıklıklar ve sağ bileğimde incinme var, motorunda km saati, sol sinya ve ön farım kırıldı, ucuz atlattım, çevreden yardıma geldiler sağolsun millette motoru doğrultup eve vardım. Korumalarım kaskımın olmadığını düşünemiyorum şimdi. kazadan sonra şoku atlattıktan sonra bir kaç foto çektim, Neyse kısa zamanda toparlarım inşallah.
işte o viraj
diz ve dirsekte sıyrıklar
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 22:29
Çok büyük geçmiş olsun dostum.Allah daha beterlerinden korusun.Korumaların ve kaskın olduğuna da şükret bence ve de hiç eksik etme
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın... korumalarının olması sevindirici.. insallah son kazan olur... bu arada koruma demirinde işe yaramış..
-
geçmiş olsun...iyi sana fazla bişey olmamış.
-
10 Ağustos 2008, 22:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağolun arkdaşlar, inan korumasız binmek mi haşa, dirsekerlimdeki sıyrığa bakarmısın üzerimde kalın deri mont olmasına rağmen oldu, :(
-
10 Ağustos 2008, 22:34
geçmiş olsun arkadaşım çok hafif atlatmışsın sonuncu olur umarım.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm uff ya ne güzel gezdik eğlendik sonra bu haber kötü oldu.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
haydaaaaaaaaaaa.......
baba ben seni gördügümde bu kaza olmuşmuydu ???????? el salladım size duruyodunuz orda ben bfoto falan çekiyosunuz sandım ??????????????
çok geçmiş olsun .. yolun bitişinde bekledik grubu .. bikaç kişi geçti dedik yolda geiyolardır diye am a.. hiç haberimiz olmadı malesef
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
10 Ağustos 2008, 22:39
Çok geçmiş olsun....
Allah beterinden korusun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
10 Ağustos 2008, 22:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
jesse adlı üyeden alıntı
haydaaaaaaaaaaa.......
baba ben seni gördügümde bu kaza olmuşmuydu ???????? el salladım size duruyodunuz orda ben bfoto falan çekiyosunuz sandım ??????????????
çok geçmiş olsun .. yolun bitişinde bekledik grubu .. bikaç kişi geçti dedik yolda geiyolardır diye am a.. hiç haberimiz olmadı malesef
Yok jese benle cemali Alper-timi bekledik kartala gidecekti diye, yol bilmez iz bilmez diyeee , ama geçmedii bizde yola devam ettik, eve 2 km kalmıştı sıktımm freni ama durmadı alett kaldırama girdim maleseff,
Teşşekürler arkadaşlar ucuz attalattık yaa
-
10 Ağustos 2008, 22:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah beterinden saklasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
10 Ağustos 2008, 22:45
çok geçmiş olsun abi ya o kadar yol git son 2 km de olcak işmiydi şimdi
-
10 Ağustos 2008, 22:49
kardes gecmıs olsun korumalarını ve bakısların daıma tam ve yerınde olsun .baktıgın yer hep vıraj cıkısı olsun gecmıs olsun..
-
10 Ağustos 2008, 22:50
abi çok geçmiş olsun,keşke ilerdeki yoldan gitseydik
-
10 Ağustos 2008, 22:52
Çok geçmiş olsun. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatmış olman inan hepimize "Oh!" dedirtti. Hiç üzme kendini.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
10 Ağustos 2008, 22:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar, sizleri üzmek istemedim inanın, demekki yaşıyacakmışız bu tecrübeyide, Ordaki vatandaşlarda, abi dedi burda çok kaza oluyor, yolun eğimindenmidir nedir, cam gibi kayıdım resmen,
cem_ali adlı üyeden alıntı
abi çok geçmiş olsun,keşke ilerdeki yoldan gitseydik
Sağol kardeşş çay devetini geri çevirmekle hata ettim sanırım
-
10 Ağustos 2008, 22:57
Geçmiş olsun bilader ucuz atlatmışsın
Yaralara kantron yağı kullan süper bişi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
10 Ağustos 2008, 23:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tequ adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun bilader ucuz atlatmışsın
Yaralara kantron yağı kullan süper bişi
Onee laaa kantron da nee kii
-
10 Ağustos 2008, 23:07
-
10 Ağustos 2008, 23:10
muratoygur adlı üyeden alıntı
Onee laaa kantron da nee kii
Ya böle zeytinyağı gibi kokan bişi..İz kalmasını engelliyor güzel bişi Çerçilerden bulabilirsin..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler