Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

muratoygur kaza yaptı(durumum iyi)

REKLAM ALANI
    BWSTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bws
    çook Büyük Geçmiş Olsun =)
    Yamahaşk 😍

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Geçmiş olsun arkadaşım daha dikkatli olman dileği ile tekrar geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

turgayblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ,yamaha dragstar 250,xmax 250
    öncelikle çok geçmiş olsun, böyle detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim çünkü bu tür bilgiler çok faydalı oluyor.bu aslında tüm motorcu arkadaşlar için bir görev olmalı,çok ufak bir bilgi bile çok faydalı olabiliyor

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Alıntı turgayblue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok geçmiş olsun, böyle detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim çünkü bu tür bilgiler çok faydalı oluyor.bu aslında tüm motorcu arkadaşlar için bir görev olmalı,çok ufak bir bilgi bile çok faydalı olabiliyor
    Bir musubet bin nasihatten hayırlııı, birdaha yokuş aşşağı ve tes eğimli virajlara ne yapacağımı biliyorum artıkk,

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok büyük geçmiş olsun kardeş
    dün akşam cadıdan öğrendim ama nete sadece iş yerinden girebilidğim için şimdi yazabiliyorum allah beterinden korusun inş. son kazan olur

dün şile çıkışı hepiniz gazlayıp gittiniz sağolun ben arkadaki grubu bekledim beraberliği bozmamak için sora sende basıp gidince ömerliyi geçtikten sonraki pendik tabelasını görünce ben ordan daldım meğersem kamyon yoluymuş yolda bozuktu biraz F1 pistinin ordan çıktım sonra yolu bulması kolay oldu
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Olmayacak
    Geçmiş olsun

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük geçmiş olsun kardeş
    dün akşam cadıdan öğrendim ama nete sadece iş yerinden girebilidğim için şimdi yazabiliyorum allah beterinden korusun inş. son kazan olur

dün şile çıkışı hepiniz gazlayıp gittiniz sağolun ben arkadaki grubu bekledim beraberliği bozmamak için sora sende basıp gidince ömerliyi geçtikten sonraki pendik tabelasını görünce ben ordan daldım meğersem kamyon yoluymuş yolda bozuktu biraz F1 pistinin ordan çıktım sonra yolu bulması kolay oldu
    Evet abi haklısın racinng makinaları görünce, dayanamadım bende Borada bastık biraz, zevkli ve heyacanlı bir sürüştü, Bizde az kalsın o yola dönecektik, jandarmalar sağolsun doğru yolu bulduk, Sonra seni beklmeye başladık, 15 dk bekledik gelmeyince geçip gitti sandık, Sonrada malum kaza oldu işte, ilk düşüşümüz yaşadık vardır bunda da bir hilmet diyelim, umrım alışkanlık olmaz.

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Murat abi Dİkkat Et Abi Aman... Durumunun iyi olması ve korumalıklarını kullanman sevindirici... Geçmiş Olsun Selamlar TEKİRDAĞDAN.
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Koruma olmasaydı kimbilir ne olacaktı Çok geçmiş olsun

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    geçmiş olsun arkadaşım
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım
    Sağol Abicim, Sağolun arkamda bu kadar destekten sonra tekerim yan basmaz artıkk

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    büyük geçmiş olsun , en azından buna şükür fazla bişeyin yok .
    Ama kazada sadece kask ve korumalarının değil , motosikletin koruma demirlerininde faydası olmuş gibi gözüküyor .
    Allah tekrarını göstermesin ...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Abi geçmiş olsun. Daha yeni gördüm başlığı. Allah beterinden korusun. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adaşım büyük geçmiş olsun..

Yaptığın en son ve en büyük kazan olsun...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok geçmiş olsun allahtan başka bir araçla karşılaşmadın
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    geçmiş olsun, Allah tekrarını vermesin diyelim.
    bu arada gs500 topiğinden yanlış hatırlamıyosam lastiklerini yeni almıştın ? onların bi kusuru var mı bu viraj kazasında yoksa ters eğim demişsin. nasıl bi ters eğim var fotodan çok net bişey anlaşılmıyo hakka aksine fazla derinliği olmayan ve yatma açısı gerektirmeyen bi viraj fibi gözüküyo ? bi de merak ettiğim viraja yaklaşık hangi süratte girdin ve hangi noktada frenaja başladın ? bunları paylaşırsan sanırım okuyanlara da faydalı olacaktır.
    tekrar geçmiş olsun...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muratoygur Abimiz VEFAT etmiştir Başımız saolsun... Allah mekanını Cennet eylesın... Gerıde kalanlara sabır versin.

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratoygur Abimiz VEFAT etmiştir Başımız saolsun... Allah mekanını Cennet eylesın... Gerıde kalanlara sabır versin.
    Zaten bu konuda acı paylaşımı için topic mevcut bu başlık yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    arkadaşa allahtan rahmet arkadaşın tanıdıklarına ve sevdiklerine de baş sağlığı diliyorum.
    sonrada hepimizin gözüne çarpan bir şeyi söylemek istiyorum:
    şimdi aynı kişiye ait iki başlık.birinde iyiyim diyor,birinde öldü diyoruz.ilk anda acaba bir mod bu konuyu kapatsa iyi olur mu diye düşünüyorum.ama bir taraftan da kapanmaması iyi olur diye düşünüyorum.
    10 gün aralıklı iki kaza ve iki farklı sonuç diyor ve benzer acıları yaşayan bizlerin ucuz atlattığımız kazalardan ders çıkartması için düşündürücü bir durum diyorum.
    emrah arkadaşımızı anma toplantımızda söylediğim bir şeyi söylüyorum:
    biz motor dostları hepimiz rüzgarın ve umudun peşinden gidiyoruz.sevdiklerimizi ve kendimizi düşünerek daha fazla dikkat ve daha fazlea tedbir diyorum.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler