geçmiş olsun murat abi ya.bak üzüldüm şimdi.ama çok deli kullanıyosun be abi
Drift Religion
Allah beterinden korusun cumlemizi insallah.
cok gecmiş olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Sağolun arkadaşlarr, demin baktım sahibindenkom 500 ytl yazıyordu yandım ki ne yandımm oy oyooyoyoy
ya usta insan bi alo der şok oldum çok geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın sana birşey olmaması sevindirici
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
geçmiş olsun murat öle ayakları uzatıp motor kullanmaya benzemiyo demekki viraj almak
şaka bi yana gerçekten çok üzüldüm şileyede gitsen kısa pantalon giyme sen en iyisi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yaw ne oluyor biz gs cilere....
zaten en çok kazalar evin 2km civarında olyomuş... büyük geçmiş olsun...
bununla ilgili bi fıkra geldi aklıma...
temel taşınyomuş, dursun sormuş "hayırdır" temel cevap vermiş, duydum ki en çok kaza oturduğumuz evin 2km civarında oluyormuş... ben de uzağa taşınmaya karar verdim demiş
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçmiş olsun Murat abi ..
iyi ki annemler göndermemişler yoksa bende ..
büyük geçmiş olsun....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
çok geçmiş olsun henüz yeni okudum. güzel bir günün ardından kötü olmuş. tekrar büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun
Çok çok geçmiş olsun krdeşim verilmiş sadakan varmış ki,karşından da gelen olmamış sana birşey olmasın far vs vs yerine gelir yine....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Geçmiş Olsun Kardeş Frene Asılma Yerine Motor Freni Yapsaydın Daha İyi Olurdu ama nese ciddi bişiyin yok deneyim olmuştur tecrübe olur daha kötüsü olmasın yeter ki
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
Günaydın arkadşar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, ya arkadaşlar böyle bir viraj varmı bu nasıl bir ters eğim aklım almıyor,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)