Sevmek ve sevilmek her halde en yüce duyguların öncüzüdür Sizlere ömür boyu sağlık ve mutluluk dileriz
Sevmek ve sevilmek her halde en yüce duyguların öncüzüdür Sizlere ömür boyu sağlık ve mutluluk dileriz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
mutlu yıllar iyiki doğdun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Öncelikle İyiki doğdun.Sonrasında sizlere ömür boyu beraberlik ve mutluluk dilerim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
ne oluyor yav burda doğum günü kutlamasımı ilanı aşk topicimi
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve efendy_iso lu yıllara
nice yıllara kankaaa gerçi pasta kesilirken beni çagırmadınız ama olsun hep beraber nice yıllara
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
doğum gunun kutlu olsun fıstık, bir ömür boyu sağlıklı ve isolu yıllar dilerim =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayatınız boyu mutlu,huzurlu bi ilişkiniz olsun inşallah. Allah sizi birbirinizden ayırmasın. Herşey gönlünüzce olsun. Ferdane'ciğim sağlıklı bi ömür diliyorum sana...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
22 sınde de ve sonrasında beraber olmanız ve beraber olmamaız dılegıyle nıce mutlu yıllara..bu arada ıyı dokturduk)
doğum günün kutlu olsun, nice yıllara
mutlu yıllar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Nice yıllaraaaaa Mutlu yıllaraaaa Hep beraber sevdiklerinle
İsoyla mı sen bi düşün artıkım
Hasan..
nice mutlu yıllara ferda herşey gönlünle olması dileğiyle
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
nice yıLLara isonun sevdigi kız..
muhabbetiniz daim oLsun.
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Doğum günün kutlu olsun. Allah ayırmasın sizi.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
dogum günün kutlu olsun frdn... sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yıllara... tabiki isoyla da nice nice uzun ömürlere inşallah...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Nice mutlu yıllara
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
teşekkür ederim
herkes sevdiğiyle uzun yıllar mutlu huzurlu yaşasın inş.
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)