Gerçekten bu aralar herkes Mutlu Mutlu evleniyo Tebrik ederim ömür boyu Mutluluklar ; İLK günkü gibi olsunlar inşallah
Gerçekten bu aralar herkes Mutlu Mutlu evleniyo Tebrik ederim ömür boyu Mutluluklar ; İLK günkü gibi olsunlar inşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum
allah bi yastıkta kocatsın
o tarihlerde istanbul dışında olacağımdan aranızda olamayacağım üzgünüm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
orda olmama şansım varmı
ikinizede şimdiden kocaman mutluluklar diliyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bir ömür mutluluklar dilerim ikinizede... buralarda olursam gelirim tabiki ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bir ömür boyu mutluluklar diler, ALLAH bi yasdıkta kocatır inşallahh
Ne güzel, evlenen evlenene. Darısı başımıza olsun inşallah. Allah ayırmasın, mutluluklar dilerim bir ömür boyu...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Allah mesut bahtiyar etsin,tamamına erdirsin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
yeşimimmmmmmmm bünlerdir bu topici bekliyorum.......oldu işte sonunda......ömür boyu mutluluklar......mutluluk yakanızı hiç bırakmasın....o kadar tembihledik caydırmak için ama olmadı demek işe yaramadı...perşmbe buluşmaya geliyo msn yeşim ?
:bounce:
Şşşş konuşmayın bakim aranızda...
Aaa unuttuk bak Emre bekarlığa vedayı nerede yapıyoruz?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hala sansınız var gelin vazcayın
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Aaaa ama ben ukraynadan dansçı getirmiştim
(uyursam bir daha uyanamamaktan korkuyorum )
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Naaayyyıııııırrrr noollaaammaazz kimsee biizziiii vazcaydıramaazz
Bence siz de evlenin Ozancıım en güzel bişii
Walla bilmiyorum ben de USA den zenci getirtirim o zaman Damat kabul ederse bunu siz de isterseniz Arabistan'dan dansöz getirin hiiç umurum olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)