Arkadaşlar 2 Gün Önce Karşıyakaya giderken başımdan bi olay geçti.
Sizlerle baylaşayım dedim.
Çiğli Yolunda 80 -100 ile arabaların aralarından filan geçerken arkamdada arkadaş vardı bir motor takıldı arkama modeli jawa ogar'dı.
350 cc 95 model sanırım turuncu renk 30 yaşlarında bir adam kullanıyordu.
Kaskı yoktu ellerinde yarım eldiven vardı.
Arkama takıldı beni rakip gibi görüyordu heralde birazda trafik yoğundu ben aralardan giriom oda arkamdan gelio boş bi yol geldi ben yolun sol şeritinin sağından gidiodum yanımdan debraj yaparak yani bağıttırarak geçti hafif bi viraj vardı ve virajı alamadı viraj sağa doğruydu.
Ön Teker Kaldırıma Çarptı adam kendini çimlere attı motor bi kaç takla attı biz az ilerde durduk motordan inerek koşa koşa adamın yanına gittik bütün trafik durdu arabalardan indiler motorla giden bay bayan fln ters döndü yanına geldi motorun koltuğu fırlamış içinde 5-6 tane buji vardı onlar yola saçıltı direksiyonun sağ tarafı karbüratörün oraya girmiş girenajlar fln kırılmış neyse etraftakinleri topladık motoru çimlere çıkardık kontak anahtarını adamın yanına bıraktık adamı sırt üstü yatırmışlar boynunda bi çızik vardı eldivenleri çıkardılar kan için deydi ambulansı aradılarsonra bizde yola devam ettik 1-2 km tırsarak kullandım motoru 70 ile fln sonra üzerimden olayın etkisini attım 120 ile yola devam ettim yani olay böle işallah adama bişey olmamıştır yanlız önümde motor takla attı ben de hiç bişi olmadı ona şaşıomçok soğukkanlıydım hiç bişi olmamış gibidi ama öle gerektirio motorculukta ...