Cevap yazmakta geciktim internetim gitti de evet scooter dı motorum. Hepinize çok teşekkür ederim.
Cevap yazmakta geciktim internetim gitti de evet scooter dı motorum. Hepinize çok teşekkür ederim.
sulama yapılan yerlerde uyarı levhaları olmalı, bu bölgede sulama yapılıyor gibi, hatta bu levhaya sulama saatleride yazılmalı, bu tabi motosikletlere özel bişey daha çok ama keisnlikle gerekli, yasal sınırları aşmasanda yatışın kuru zmeinde farklı yağışlıda farklı, ona göre yatılı.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Evet bizim buradada sulamalar oluyor. Ve kayıp düşmek çok kolay.Ben daha düşmedim ama mıcırda kaymıştı motor bayağı tırsmıştım :(
Geçmiş olsun.
Ben gece mümkün olduğunca yavaş ve temkinli gitmeye çalışıyorum.
Zaten girilecek yerlerdeki virajlar bilinirse daha tedbirli olunabilir.
Ama bu sulama ekibi zurnanın zort dediği yerden çıkabiliyor.
Melih Gökçek bu araçların tehlike arz ettiğini kabul etti lakin şimdilik alternatif yok diyor. (gündüz sulama yapılmıyor malum)
Arabalar için pek sıkıntı doğurmuyor belki. Sulama esnasında ışıklı işaret levhaları falan oluyor ama ekip orayı terkedince sular orayı terketmiyor tabi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Önce geçmiş olsun.
Sen yapabileceğini yapmışsın pazartesiyi bekleyip komutanlarıyla görüşeceksin ve emim çözüm bulacaklardır.!
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Anıtkabir Komutanlığına ilgili bir mail atarsan derhal olaya müdahile ederler, pederden biliorum ;)
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
geçmiş olsun. şu çimlerin dikkatsizce sulanması her yerde başa bela sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)