geçmiş olsun sedat.biraz daha dikkatli pls
geçmiş olsun sedat.biraz daha dikkatli pls
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Kardeşim geçmiş olsun, Üzüldüm kazaya ya, Tez zamanda iyileşirsin,
Arkadaşlar Sedatın suçu yokki tıngırmıngır giderken 4 tekerli Canavarın saldırısına uğramış, Neyle besliyolar bunları herkese saldırıyorylar ala ala
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
git üstümüzden karahaber duyurma bize böyle haber.
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
amin amin amin
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha kötüsünden korusun hepimizi.en yakın zamanda sağlığına tamamen kavuşman dileğiyle..
karabulutlarmı dolaşıyo tepemizde .. önce Erhan (cerrahi) sora bizim ateş topu procan şimdi loft .. olm ya dikkatli oln biraz .. öküz çok trafikte biraz bunu düşünün kullanırken ya .. neyse geçmiş olsun ..öptüm
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Geçmiş olsun Loft.
Başımdan 2 motor, 2 si ciddi olmak üzere 4 araba kazası geçti.
Kaza yapanın psikolojisini anlarım biraz.
Şimdi sana bir dünya laf da söylerler.
Motosikletin tehlikeleri üzerine çokkk nutuk dinlersin.
Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin ...
geçmiş olsun sedat.....çanak sağlamsa gerisi sorun değil
[COLOR="Blue"][B]FAZER size asfalt da uzamak dan ve cadde de bakışları üzerinize çekmekden çok daha fazlasını verir:cherry:[/B][/COLOR]
Sedat çok geçmiş olsun
hayırdır inşallah , bu ara tepemizde bi karabulut var ,gitmek bilmiyo . bende dün köpeğin birine vurdum yavaşça , hayvan gelip ısırmaya kalktı beni , 1-2 diş soktu hafiften , ısırılmak yerine düşmeyi tercih ederdim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Çok geçmiş olsun sevgili LOFT,kazayı ucuz atlattığınıza sevindim....
Arkadaşlar ne oluyor sizlere peş peşe düşmek için gizli sözleşme mi yaptınız yahu?
Siteye korkarak girer oldum,
Bu sıcaklarda 2 değil 4 kere dikkat edelim,aman gözünüzü seveyim.
geçmiş olsun... dostların yanında ya, ona bak sen...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu hafta nedir böyle yavf Sedat çok geçmiş olsun lütfen dikkat edelim arkadaşlar
hiç olmazsa arkadaşlarımız iyi yaa buna da şükür allah beterinden korusun.
sEDAT geÇMİŞ olsun Dikkat Edelim Arkadaşlar Nedir Bu böyle Kaç tane KAza Haberi Yavs... Tanınmışlar Düşüyor hep :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Büyük geçmişler olsun...
Saygılarımla...
ay allahım yaa bu nasl bi kaza topiğidr... ilk defa bi kaza topiğini okuduğumda güldümm.... neyseki sedat iyiymiş allaha çok şükür.. umarım son kazan olur sedatçığımmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
GKN MOTORS
sedat geçmiş olsun bişey olmamasına sevindimalsaydın şerefsizin plakasını..
sanal alemdede olsa sedatı görme şansım oldu, sağ kolu gitmiş sağlam olan tek yeri orta parmağı, yalnış anlaşılmasın die sansürledim
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)