geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Geçmiş olsun sağlık diliyorum..........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
az once gordum bıseyı hayvancagızın yıne artıkstılk olsn dıe gıtms kolunu askıya almısd:D:D:
gurkanın düşmüceğinden adım gibi eminim ben (nazar ediyorum bakmayın)
Geçmiş olsun sedatcım ciddi birşeyinin olmaması sevindirici, çanağından öperim =))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
geçmiş olsun abim
bu aralar niye bu kadar çok kaza oluyor
facebook.com/kaskafa
geçmiş olsun sedat sanırım sen erhanın düğününden sonra nazara geldin .allah beterinden korusun
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Gecmıs olsun arkadas
sitede kaza haberleri eksik olmaz oldu. sıcaklardan heralde.çooooook geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bütün MT sapır sapır dökülüyor...
çok geçmiş olsun abiciğim
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Son 3 günde açılan 3. başlık nedir bu herkes kaza yapıyor.Neyseki açılan başlıklarda herkesin (durumu iyi)
Geçmiş olsun Sedat abi dikkatli olsun herkes nedir bu kazalar ya...
haydaa sedat abi çok geçmiş olsun ya, kaç gündür kaza haberi alıyoruz, hayırıdır inşallah
Ciddi bişey olmaması sevindirici... Acil şifalar diliyorum abi...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Geçmiş olsun hocam.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
yav arkadaş kaza haftası oldu resmen. ne yseki çok şükür kimsede okadar önemli birşey yok. çok geçmiş olsun.
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun arkadaş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Geçmiş olsun arkadaşım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)