Aman aman aman büyük gecmiş olsun
Aman aman aman büyük gecmiş olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geçmiş olsun kardeş korkuttun bizi kendine iyi bak
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya çok geçm,iş olsun öncelikle noluyo ya herkes kaza yapıo bu arabalar yüzünden ben bu 4 tekerlerin varya
Haydaa yeni trend az hasarlı kaza atlatmak oldu sanki,
Allah korusun hepimizi
Ama Pronun kazası hariç hepsinin bir ortak yanı var bi kenarından Tequ bulaşmış hepsine, aslında Pronun kazada bile payı var belki aynı model makina kullanıyolar
Siz bu Tequ denen üyeyi önce bi baraja atın, ordan çıkarıp akarsuda bi kaç yüz metre yüzdürün, soora hamama götürün iyice arınsın bitsin bu talihsizlikler.
geçmiş olsun Loft.
May The Force Be With You
Büyük geçmiş olsun Sedat kardeşim.Bu ara olan kazalrın hafif atlatılması en büyük tesellimiz oldu.Tüm arkadaşların daha dikkatli olması gerekiyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
gecmıs olsun sedatAllah bıdaha göstermesın.nazar degısmıstır sana cok kosturuyorsun.boy boy resımler sıtede...evt evet nazar degmıs ..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
çok büyük geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
yaw bu haberler arkadaşların dediği gibi çok olmaya başladı
geyik döndüren arkadaşlardan kaynaklandığı söyleniyor
tüm geyikçileri bu akşam banyo yapmaya davet ediyorum
bitsin bu bahtsızlık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Geçmiş olsun abi.sen sağlamsın sanırım kawada bişi varmı?
Drift Religion
geçmiş olsun sedat en kötü kazan bu olur inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun kardeşim aman dikkat arkadaşalar
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ohaaa lofttt kaza yapmısss tequ duydun muuu bence bunun altında bısı var bu o merdıvenden dustugum dedıgı zaman kaza yapmıstı bence hem bı ınsan merdıvenden dusupte totosunu o kadar sıyıramaz ben sahsen gordum gozumle totosunu asfaltta surunme ızı vrdııı :
var biişiler var
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
baksana saat kac olms hala ortalarda yok yuzu yok sanırım buralara gelmeye sıte senı beklıor loftt totonun fotosunu yollasana
Geçmiş olsun ya ne oluyo bu sıra herkezde bı kaza haberı :( Neyse ufak atlatman sevındırıcı...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hade sedat ııyısın ıııı prım yaptın bak mıllet gecmıs olsna gelıyor:DD
Hepinize ayrı ayrı tşk ederimmmm, fazer600 sen o fiyata tequnun motoru al
halis abi erhan mustafa mali ve ben düştük sıradaki talihli sizce kim bence gürkannnnn
allah dusurmesın :D:D o baaba yarısı pekı sen nerden dustun 4 teker bısıklettenmı bıze motorun fotolarını gonderırımsn arkadasm ben o motora talıbım olmadı onda anlasamazzsak senı bızım oglana alaacm oda sana talıb mıs:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)