nice senelere .d.günün kutlu olsun
nice senelere .d.günün kutlu olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
doğum günün kutlu olsun
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Doğum günün kutlu olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
çok mersi herkese
nice senelere doğum günün kutlu olsun lolli
umarım sevdiklerinle ömür boyu mutlu mesut olursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yalnızım diye düşünürken çok duygulandırdınız beni beee
ya sabır alper_tim nedir senden çekdiğim
erdinç arkadaşım çok mersi düşüncenmen beni çok etkiledi
yaa başka resmimi koyamazmıydın beee ne bu halim benim kıyıköydeki harap halimizi koymuşsun yani cık cık cık
Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu senelere.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
herkese binlerce teşekkürlerimi sunmakdayım arkadaşlarrrrr sizi seviyom yine ağlattınız beni yapılırmı bu doğum günü çocuğunaaa
Aglama be kimse aglaman icin degil gulmen icin yazıyor alla alla
Yazarsın bi dert yazmazsın baska dert
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Sen benim balık burcu oldugunu bilmiyorsun tabi konusuyorsun
Doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Pek bi alınganmısız bugun hayırdır
Neyse fazla sarmayayım sana ters falan teper sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)