geçmiş olsun....
millet beni mi kıskandı ne??
geçmiş olsun....
millet beni mi kıskandı ne??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Seni seviyorum onur daha dikkatli ol ne olur.
Üzüldüm.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Sağlığının iyi olmasına sevindik. Ama ameliyatlık bir durum olduğunu öğrenince endişelendik.
Acil şifalar dileriz. Umarım en kısa zamanda tekrar sahalara dönersin...
gardaş ne yaptın sen yaw geçmiş olsun dikkat et kendine prosuz nabacaz biz
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
Ya yapmayın yaa bugunku kacıncı kaza haberii çok geçmiş olsun..
gecmis olsun en yakında düzelmen dilegimle.
MuraD THSDLN
Başlığı görünce kafama odunla vurdular zannettim.Daha beterlerini yaşayınca konunun devamı insanı rahatlatıyor.Geçmiş olsun Onur'um.En büyük kazan bu olsun inşallah.Yaralarınında bi an önce iyileşmesini dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
cok gecmıs olsunn tanımıyorum ama yınede gecmıs olsun daha dıkkatlı ol bundan sonra
Çooook geçmiş olsun sevgili Onur,kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı temenni ederim.
çok çok geçmiş olsun...
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
tekrardan cok geçmiş olsun onur...
bugün konuştum zate yarında uğramaya çalışcam yanına zate...
bu arada gazi hastanesi gerçekten iyi bir hastane emin ellerdesin onur merak etme
Geçmiş olsun Pro.Acil şifalar...
Drift Religion
Onur çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun arkadaşım.durumunun iyi olmasına sevindim
Onur büyük geçmiş olsun dostum. Öğrenince inanamadım. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Çok geçmiş olsun ya korkuttun bizi umarım bileğinde iyi duruma gelir..Allah korusun... Geçmiş olsun tekrar... :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
geçmiş olsun onur. en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle iyi istirahatler. bırak dinlensin motor biraz binmeyver 3-5 gün. sağlığından önemli hiç bişey yok. MOTOSİKLETİNİN YEDEK PARÇASI BULUNUR AMA İNSAN VÜCUDUNUN YEDEK PARÇASI YOK DAHA DOĞRUSU ziyarete giden olursa temsili selamlarımızı iletirmisiniz. ? kalpten bi selam gönderiyorum inşallah ulaşır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)