Geçmiş olsun , acil şifalar, çarpışmalı kaza çok kötü,zararsız atlatmanı dilerim.
Geçmiş olsun , acil şifalar, çarpışmalı kaza çok kötü,zararsız atlatmanı dilerim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Gecmiş olsun.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
simdi hastaneden döndüm prometheus (onur) gayet iyi sol elde iki kirik(gecici alciya alinmis) sağ bacakta cizikler dizde parcalanma var (dikis atilmis) yaninda meyve sulari yemekler bakimi yerinde yani vede dostlari tekrar gecmis olsun can kardesiiiiiiiiiim. (kafasinda bir sey yok çünkü kask takili imis)
[COLOR="Purple"][/COLOR]
[B][I][U]KENDİLERİNİ HEP ÇOK BİZİ HEP YOK SAYDILAR[/U][/I][/B]
geçmiş olsun pro.allah beterinden saklasın
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
pro çok çok geçmiş olsun ,dün gece aldim haberini neyseki durumun iyi ,hastanede fenerbahce maçını sorduğunu söyleyince HERGELE rahatladim hepimiz bu kötü tecrübeden ders çıkaralım kasksız koruma malzemesiz çıkmayalım ,önce güvenlik...
SİMDİLİK ARTCI (HERGELEYENGE) :bounce:
çok geçmiş olsun acil şifalar...
onur kardeşim çok geçmiş olsun allah beterinden saklassın,
allahım buneya kazalar üstüste gelmeye başladı,önce ben.ardından adanadan burcu.şimdide ankaradan onur allah cümlemizi korosun hepimize geçmiş olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
onur abi cok gecmis olsun.....valla topici gorunce korktum niye yalan soyleyim..insallah bu son kazan olur...
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Kimimiz ulaşım aracı, kimimiz hobi ,kimimiz tutku diye bakıyoruz canımızı teslim ettiğimiz araçlarımıza fakat tehlikeli bir alet... Senin düzgün olman yetmiyor.Başkalarının hatlarını ödüyoruz çoğu zaman.Yani bilmem kaç ay sonra canımızı sıyırıp! sakat kalmaktansa böyle haberler yüzünden lanet okuyup .Git paşa paşa servisinle işine .Bin taksiye git gideceğin yere diyesim geliyor.
Kim benim gibi düşünmüyor ki.... Ama tadına bakmışız birkere uyuşturucu gibi artık soluyoruz nefesimizle kilometreleri.Kaç kere daha şansımız yaver gider. Ne kadar daha beni es geçecekler diye ufak ufak yol alıyoruz mıcırlı asfalt yollarında ülkemin. :(
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Konuyu görünce baya bi tırstım.
Onur çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuş da şu konuyu geyikle kilitle
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
byük geçmiş olsun (bana bişey olmaz demeyin işte bir kere daha kask hayat kurtardı
ya sev ya terket...
Geçmiş olsun.
Acil şifalar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Gecmis olsun prooooo... neyseki onemli bisey yokmus telden denk getiremedim ama getiricem. cabuk kaynasin kemiklerin...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
geçmiş olsun pro kardeş allah bırdaha yaşatmasın.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Evet cok sukur kaski takiliymis. Lutfen arkadaslar sicak vs. demeden kaskimizi takalim
Biraz once yanindan dondum. Uyuyordu, uyandirmadik. Agri kesici aliyormus. Bu oglen ameliyat olacak saniyordum fakat bugun doktorlarin ameliyat olmasina karar vermesiyle gecmis. En kisa zamanda ameliyat olacakmis. Allah hicbirimizi hastaneye dusurmesin.
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
çok çok geçmiş olsun bişey olmaması sevindirici
98 Beygir.....
yav bu nedir bugün kaza haberleri üst üste dikkat edelim arkadaşlar .... Geçmiş olsun Pro arkadşaımm
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)