Oy oy oy. Çok geçmiş olsun Onur kardeşim. Ameliyatın umarım çok iyi geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Çok üzüldüm... Allah tekrarını göstermesin.
Oy oy oy. Çok geçmiş olsun Onur kardeşim. Ameliyatın umarım çok iyi geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Çok üzüldüm... Allah tekrarını göstermesin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Geçmiş olsun arkadaşım...
Born To Be wild,Live to Ride...
çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın evgili pro'cum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
geçmiş olsun len
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Allah sifa versin uzucu bir haber insallah en kısa surede iyileşir
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Sevgili Onur, büyük geçmiş olsun. Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırız.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
geçmiş olsun PROCAN umarım buna sebep olan bir karşı cins yoktur ( nereden aklıma geldiyse )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
geçmiş olsun...üzüldüm doğrusu yaaa...... :(
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
geçmiş olsun umarım ame. sorunsuz bgeçmiştir
Geçmiş olsun kardeşime,
Telefonda sesin mahsun geldi, üzüldüm valla...
Çabucak iyileşirtiririz biz seni takma kafana kötü şeyler.
"kick start my heart"
Çok geçmiş olsun, hayati bir tehlike olmaması sevindirici, Allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun,, acik şifalar
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
çok geçmiş olsun prom ALLAH acil şifalar versin
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Çok büyük geçmiş olsun. Keşke ameliyatlık bir durumda olmasaymış. Umarım basit bir ameliyat olur. En kısa sürede tamamen iyileşirsin.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Geçmiş olsun, allah beterinden korusun.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
çok geçmiş olsun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)