:( geçmiş olsun paşam Allah daha beterinden saklaısn cümlemizi
:( geçmiş olsun paşam Allah daha beterinden saklaısn cümlemizi
Geçmiş olsun Onur. Allah korusun. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok büyük geçmiş olsun tekrardan bizlere yazılarınla geri dönebilmen bile çok güzel
umarım en kötü kazan bu olur ve allah tekrarını yaşatmaz
tüm motorcu dostlarımı allah görünmez kazalardan korur inşallah
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Büyük geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
onur iyileştin mi , iyileştiysen beni arasana
aynısını bende yasadım yerde sürüklenirken , allahım ya canımı al yada beni durdur demiştim kafamı yere vurmaktan ( kask tabıkı var ) gözlerimin artık kaymaya başladığını hissettim , hemen etraftan üşüştüler kimisi bacağından tut yolun kenarına çekelim der kimisi kaldıralım der . ben sakın mudahele etmeyın sadece 2 dakıka trafıgı kesın demıstım ve kollarımda vucudumu cekerek yol kenarına cekılmıstım . hatta soforun bırı dayak yıyecektı kalabalıktan ınsanlar yolu kestıgı halde aradan cıktı ve surunmekte olan benım uzerıme dogru gelıyordu hopp dıye bagırdım durdurdular fln amcamda sıse tabanı gıbı gozluk var neyı gorsun hele o ambulans sırenı yokmu allahım kımseye duyurmasın
neyse pro gecmıs olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Çok geçmiş olsun Onur
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
ödüm koptu yaa..! :(
geçmiş olsun, Allah(c.c) beterinden sakınsın!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
geçmiş olsun pro... Aman Dİkkat Dostum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
çok geçmiş olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)