Onur abi geçmiş olsun.Tüm temennim biran önce iyileşmen.
Onur abi geçmiş olsun.Tüm temennim biran önce iyileşmen.
Geçmiş olsun , en kısa zamanda toparlarsın inallah.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH C.C. beterinden korusun
Tez zamanda yazmanı bekliyoruz.... Haberlerini murtiden alıyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum.
PRO çok geçmiş olsun,
Allah beterinden saklasın
____it's my life_1982____
Ben de haberi aldığımda Bursadaydım, durumunu öğrenene kadar nefesimi tuttum sanki,
Onur çok geçmiş olsun, bir daha korkutma bizi, dün aradım ama telefonun kapalıydı
Pro keçinin biridir bişiy olmaz...
Geçmiş olsun dostum.. Asfalttan gitme sana yaramıyor...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Geçmiş olsun arkadaşım...
WEB sitesi olmayan kişi ve şirket kalmayacak.
Yeterki istesin...
::offtp::
onur cum büyük geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden korusun bir daha olmaması dileği ile kaskın montun vs asvalt yüzü görmesin..
Bugün yada yarın taburcu olacak. Başarılı bir ameliyat geçirdi. İnşallah en kısa sürede iyileşecek
büyük geçmş olsun Allah acil şifalar versin.
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Geçmiş olsun kardeşim umarım çok büyük bir sıkıntın yoktur.
Acilll şifalar
Geçen hafta ankara dışında olduğum ve internet imkanım olmadığı için yeni öğrendim. Gerçi ben öğrenene kadar nerdeyse iyileşmişsin.Çok geçmiş olsun.
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
yeni gördüm,onurcuğum büyük geçmiş olsun umarım kalıcı bir hasar olmaz,acil şifalar dilerim
Ben de ilk gün kendi bilgisayarımda olmamak sebebiyle, durumu öğrenmiş, ama burada taziye iletememiştim, elle-parmakla ilgili sorun yaşandığını bilmeme rağmen de mesaj atmıştım, okuduysan veya okuyacaksan tekrar geçmiş olsun Prome.
Bir daha bizi böyle haberlere karşı meraklı bırakmazsın umarım..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sevgili dostlar;
öncelikle arayan, arayıp ulaşamayan, mesaj atan, mesaj atıp karşılık alamayan herkese çok teşekkür ederim. elimden geldiğince ve sağlık durumum elverdiğince telefonları açmaya, mesajları yanıtlamaya çalıştım. dönemediklerim ne olur affetsinler.
olay 30.07.2008 saat 23.40 civarında, 100. Yıl semtindeki 10 Nisan Polis Karakolu önünde ki caddede gerçekleşti. Sağ taraftan karakolun yanındaki yoldan çıkıp sola dönecek olan bi aracın, beni hiçe sayıp aşağıdan gelen arabayı beklemek için şeridin ortasında durması yüzünden, kıvırtmaca tekniği ile önünden geçmeye çalıştığım anda, bu aracın beklediği aşağıdan gelen araca sol ön far ve çamurluğundan çarptım. Benim ve çarptığım aracın hızlarımızın düşük olması kazanın sonucunu hafifletti. Ayrıca çarpma anına yakın, pegler üzerinde yükselip sol ayağımı selenin sağına almaya çalıştğım anda vurduğum için arabaya hiçbir temasım olmadı ve sanırım yere düşerken ellerimi uzattığım için bileğimde yer alan 2 kemikten biri çıktı diğeri kırıldı.
Başarılı bir ameliyat geçirdim. 1 platin 6 vida ve 2 kanca ile yaşıyorum şu an 2 kanca ile 1 ay sonra vedalaşacağım ancak diğerleri ile yaşamaya devam
Bir araya geldiğimiz dönemlerde kazadan bolca bahsederiz, ancak son bier şey söyleyeyim. Acilde bulunduğum sırada yanımdaki sedyede otomobil kazası yapmış ve tum omurları çıkmış bir kız yatmaktaydı. 2 arkadaşı da aynı araçta vefat etmiş.
Tehlikeli olan araçlar değil, o araçları kullananlardır. Evime yaklaşma rehaveti ile belki dikkatim dağılmıştı ya da frenleme eksiğim var. Ancak kask, mont (sıcağa rağmen), eldiven ve bot takıyor olmam zararımı minimuma indirdi. Üşenmeyip dizliğimi de taksam dizim yara olmayacaktı (gerçi geçti dizim ama olsun hiç olmayabilirdi de).
Motora binmekten korkmayın; ekipmansız, alkollü, bilinçsiz, eğitimsiz dalgın olarak motora binmekten her zaman korkun. Unutmayın motorcuysak, sürmenin yanında düşmeyi de bilmeliyiz
hepinize kucak dolusu sevgiler, kolumu dinlendireyim biraz yoruldum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
,
vay onurum çok geçmiş olsun, senın yazmanla daha bi rahatladı içim.
örnek bir bilinçli kullanıcısın tekrar geçmiş olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
geçmiş olsun ....
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)