tüm mt dostlarının ve islam dünyasının miraç kandili mübarek olsun
tüm mt dostlarının ve islam dünyasının miraç kandili mübarek olsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
cerrahi abi döktürmüşsün bilgiler için çok teşekkürler
tüm müslüman aleminin ve tüm mtnin miraç kandili haklarında hayırlara vesile olur inşallah.
Tüm müslüman aleminin ve inananların kandili mübarek olsun,hep beraber nice kandilleri beraber kutlamak dileğiyle...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Allah Bütün Motorcuları Araba Sürücülerinin Gazabından Korusun..
abi ben mototsiklet üyesiyim abi bana motosiklet netin çıkarması lazım temin edebilirmisn abii ilgine teşekkür ederim
Miraç Kandilinizi kutlar, camiamıza ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ederim.
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Mirac Kandiliniz mübarek olsun..
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı kandiller arkadaşlar
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Tüm arkadaşlarımın ve İnanların kandili mübarek olsun...
____@_________MİRAÇ_________@____
_____@______KANDİLİNİZ______@_____
_______@_____MÜBAREK____@_______
_________@____OLSUN___@_________
___________@________@___________
_____________@____@_____________
_______________@@_______________
Allah herkesin gönlüne göre versin.Tüm müslüman aleminin Kandili mübarek olsun.
ammin bütün müslüman alleminin kandili mübarek ve kutlu olsun allah memleketimize barış ve bereket versin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)