cümletten kandiliniz mübarek olsun
Kandiliniz mübarek olsun.. Allah Tevbelerinizi kabul etsin..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun,ve hayırlara vesile olmasını ALLAH'ü tealadan niyaz ederim.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
HayırLı KandiLLer ArkadaşLar... Allah bizi doğru yoLdan ayırmasın... SağLıkLı, HuzurLu ve MutLu ömürLer geçirmeyi nasip etsin İnşaLLah...
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
herkesin kandilini en içten diliklerimle kutlarım..
Don't drink and drive, smoke and fly
Buqün kandil olduğundan bile haberim yoktu..Ne olacak benim bu halim
Kandiliniz kutlu olsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayırlı kandiller... gecenin nuru üzerinize olsun..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Amin.. Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Yüce Allahım ettiğiniz duaları yapılan ibadetleri hayırlısı ile kabul etsin.
Hepinizin bu geceyi hak ettiği önemde yaşamanızı ve bu gecenin hepiniz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
kandiliniz mübarek olsun (AMİN )
cerrahi verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkürler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
tüm islam aleminin mirac kandili mübarek olsun
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Allah C.C. hepimizin bu gün ve gecenin bereketi ve feyzi hürmetine günahlarımızı bağışlasın.Bizi bizi sevenlerden ayırmasın.Annelerimizin ve babalarımızın ömrünü bizlere bizim ömürlerimizi de onlara bağışlasın.Bizi peygamber efendimizin şefaati ile onurlandırıp bizi de onun mekanı olan Cennetin bahçelerinden birine kabul etsin.Gelmiş geçmiş tüm müslüman olarak doğup Allah'a bağlılığından vazgeçmeyerek bu dünyadan göçenlerin günahlarını ffetsin.Bizlerede inancımızı kuvvetlendirebilmemiz için şefaat etsin.Bağışlayıcıların en merhametlisi allahım.Bilmeyerekte olsa işlediğimiz günahlarımız varsa merhametine sığınır affedilmeyi bekleriz.Bizleri affet.Tüm İSLAM aleminin Miraç KANDİLİ mübarek olsun.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
kandilimiz kutlu olsun, Rabbim bizlere bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmeyi nasip etsin..
Kandiliniz mübarek olsun.
İnsanlık için hayırlara vesile olur inş.
Bilgilendirme için teşekkürler CERRAHI
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
yüce Rabbimiz mübarek eylesin hayırlara vesile kılsın yapılan duaları kabul eylesin inşallah, herkese ii kandiller...
gül dalında güzel dikense güle güzel, toprak yeşilile gök maviyle güzel, gözler manayla eller duayla güzel miraç geceniz mübarek olsun....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)