27 Temmuz 20sularında Barbarosta kaza
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu kaza ile ilgili bilgisi olan varmı internette arattım hiç bir bilgiye rastlayamadım :(
Dün değil pardon cumartesi akşamıydı olay bende ordan geçtim hemen sola çekip bir kaç fotograf çektim internete atayım belki bir tanıyan vardır dedim Yerdeki kan gölünden anladımki çocuk pek yaşayamazdı şişli etfale kaldırılmış. HusqvarnaSM 610 idi belliki deneyimli biriydi o motoru her benim diyen kullanamazdı ve nitekim ertesi gün Süpermoto yarışçısı arkadaşlara resmi gösterdiğimde tanıdılar ismini bilmiyorum ama kuryelik de yapan genç bir arkadaşmış yeni askerden gelmiş Başka da bir bilgi sahibi değilim size fotoğraflarım eklerim bundan tanıyan bilen varmı bilmiyorum bu arkadaşı Plakası 34 YJ 453
neyazıkki rahmetli olmuş ama kazayla ilgili tek bir habere ulaşamadım :(nasıl bir bilen çıkmadı hala analıyamıyorum :(
Allah rahmet eylesin gencecik biri daha gitti :(
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Reklamlar
-
-
of ya inş bişe olmamıştır acil şifalar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Umarım sağlık durumu iyidir çok üzücü
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
resimlerden görüldüğü kadarıyla çok ciddi bir kaza olmuş.inş sürücü arkadaşımızın durumu motorsiklet kadar içler acısı değildir
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
inşallah yaşıyodur vah kardeşim be çok özüldüm dua edelim arkadaşlar allah ailesine ve sevdiklerine bağışlar inşallah amin
-
umarım arkadasın durumu ıyıdır
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
Allahım yine aynı yer, inşAllah sağlığı iyidir, Allah yardımcısı olsun, barbaros un yukarısındaki tünel, sarp erem' in de hayatnı kaybettiği..
-
dün 20:43 de geçtim o altgeçitten ve geçidin tam çıkışında arkamdan güüüm diye bir ses duydum, araba çarpma sesi gibi değildi, dmekki bu kazaymış, senin çektiğin fotoların saati 19:48 yazıyor exif bilgilerinde. eğer 20:43 de olduysa kaza hemen arkamda olmuş demektir, hatırladığım kadarı ile trafik çok sakindi, başka aracın sıkıştırması falan olamaz gibi geliyor bana, hiç fren sesi duymadım, arkadaş kendi kendine kaza yaptı heralde, geçmiş olsun..
-
28 Temmuz 2008, 22:47
Forumdan Uzaklaştırıldı
ablacım şu kanlı fotografı koymasındın keşke :(
motor dağılmış
arkadaşın durumu nedir acaba ??
-
28 Temmuz 2008, 23:04
...araç plaka sorgulamadan kaza yapan arkadaşımızın kim olduğunu öğrenebiliriz diye düşünüyorum.. motorcu kazazade kardeşimiz yaşıyorsa Allahtan acil şifalar diliyorum şayet vefat etmisse kendisine rahmet ,geride bıraktığı sevdiklerinede sabırlar diliyorum.. oldukça vahim bi kaza gibi gözüküyor ist.da yaşayan motorcu arkadaşların balmumcuda ki bu lanet olası tünelden geçerken çok ama çok dikkatli olmalarını şiddetle tavsiye ediyorum..orası çok uğursuz bi yer geçen bende kaydım düşüyordum az kala .. yaratıcımız bütün motorcuları kazadan beladan korusun.
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
28 Temmuz 2008, 23:20
bende çok üzüldüm inşallah durumu iyidir
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
29 Temmuz 2008, 00:08
-
29 Temmuz 2008, 00:29
içim cıızz etti valla yaa ne dıyelım kı sımdı bu fotoya bakıp
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
29 Temmuz 2008, 01:42
Arkadaşlar tarihi yanlış yazmışım :( Cumartesi akşamı olmuştu olay internette aratıyorum hiç bir iz yok bu nasıl bir iş anlamıyorum :(
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
-
29 Temmuz 2008, 11:20
Allah rahmet eylesin. Fotoğraflar çok fena. Ya ben çok etkileniyorum bu kaza fotolarından ve kaza haberlerinden. Bugün arabada giderken zincirlikuyu köprüsüne gelmeden biraz daha geride motorlu bir arkadaş durup dururken kayıp düştü. Gözümün önünde oldu, nasıl düştü anlamadım. Dikiş yerlerim ağrıdı vallahi. Çok kötü bişey, allah kimsenin başına vermesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum arkadaşımızın...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
29 Temmuz 2008, 11:46
Allah rahmet eylesin sabah sabah kafam allak bullak oldu
-
29 Temmuz 2008, 12:03
Of yaa içim bi tuhaf oldu Allah rahmet eylesin
-
29 Temmuz 2008, 12:13
AEKADAŞLAR INTERNETTEN PLAKA BOLE CIKIYOR.. ARKADASA GECMIŞ OLSUN
Plakası: 34YJ453
Markası: HUSQVARNA (Motosiklet)
Modeli: 2000
Sahip Belge Tarihi: 30.05.2007
Tescil Birimi: KADIKÖY-İSTANBUL
Renk 1: SİYAH
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
-
01 Ağustos 2008, 16:36
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)