arkadaşlar güngörende 2 ayrı patlama meydana gelmiş.13 ölü 140 kadar yaralı var
allah belalarını versin bu şerefsizlerin masum insanların canına kıydılar
artık evden dışarı çıkmaya korkar hale geldik
arkadaşlar güngörende 2 ayrı patlama meydana gelmiş.13 ölü 140 kadar yaralı var
allah belalarını versin bu şerefsizlerin masum insanların canına kıydılar
artık evden dışarı çıkmaya korkar hale geldik
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Allah terörün belasını versin silahsız, masum insanları öldürmekle ne geçecek ellerine
bende şimdi haber kanallarından birinde izledim, doğuda iplerini çekiyoruz ya dikkati buraya çekmeye çalışıyolar..
allah belalarını versin, şerefsizler..
ölenlere allahtan gani gani rahmet diliyorum...
GKN MOTORS
allah belalarını versin demekten öte bişey diyemiyorum...
sinirden öfkeden ve üzüntüden uykum kaçtı...hiç yere giden canları düşündükçe lanet okumak dışında hiçbişey yapamıyorum ....
[COLOR="Blue"][B][B][B][B]Vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim...........[/B][/B][/B][/B][/COLOR]
arkadaslarim oturuyo. ulasamiyorum butun telefonlar cekmiyo
allah kahretsin ya
Can, onlara göre harcanması kolay bir maddiyat. Korku ve açlık içinde yaşayanlara bakın, ne kadar çok var! Yarın ne olacak kim biliyor? Dünyada cehennemi yaşatmaya hakları yok bizlere... Belki de Allah'ın her yerde oldugunu unutmuşlardır..? Yapacakları hiç bitmeyecek mi? Tabii bitecek... O'na hesap verecekleri gün kaçacak delik arasın adiler!..
Arkadaşlar bende güngörende oturuyorum 25ten fazla ölü varmış ne yazıkki
Bende şimdi izledim haberi
Garibe vurmak kolay tabi şerefsiz herifler orduya kafa tutsunlar
Ölenlere allahtan rahmet diliyorum
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ya gidenler arkadaşlar biten hayatlar...istedikleri bu zaten acıyı ve korkuyu heryere salmak...hepsine lanet olsun....
[COLOR="Blue"][B][B][B][B]Vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim...........[/B][/B][/B][/B][/COLOR]
ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ..
Allah bunların belasını versin ..
Bu bombayı patlatanlar ın Ta annnalarını bacılarını sülalerini Ta hepsi Aynı bu ibnelerinn..!
Gerçekci ol,imkansızı iste.
Allah belasını versin bu şerefsizlerin, ölenlere rahmet eylesin kalanlarına sabırlar versin :(
wersin ya bu yapılır mı masun insanlar ölüyor haysiyet yoksunu mahluklar bunlar
Gerçekci ol,imkansızı iste.
Haberleri ben de izledim ve cok kotu hissettim kendimi.
Herseye tum cabalara ragmen bu ulkede insanlar irkciliktan uzak, bir bayrak altinda ve tek bir parca bolunmemis toprak ustunde huzurlu bir sekilde yasamak istiyor. Vatanini milletini devletini seven bu insanlara, bu halka kimsenin gucu yetmez!
Hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet dilerim. Yakinlarinin basi, basimiz sagolsun!
= = = Be Aprilia racer! = = =
benimde abim güngörende evdekiler arayıp patlamayı söyler söylemez aradım ulaşamayınca çok korktum neyseki bişeyleri yok Allah ıslah etsin bu şerefsizleri son çırpınışları olur inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ölenlere allah rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar diliyorum.
yapılan eylem için diyecek birşey yok kansız heryerde kansız
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara'da acil şifa versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ülkemin karışmasından, masumların ölümünden çıkar umanların, Allah belasını versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)