kansızlar şerefsizler..yazıklar olsun ...yapılırmı bu bee...kahroldum yemin ediyorum yazıktır günahtır yaaaa
kansızlar şerefsizler..yazıklar olsun ...yapılırmı bu bee...kahroldum yemin ediyorum yazıktır günahtır yaaaa
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
allah rahmet eylesin ya .bayrak şereftir ama şerefsizler ne bilsin...anca masum insanlara yeter güçleri
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Kalanlara acil şifalar diliyorum. YAPANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN...
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Ölenlere Rahmet Yaralılara Acil şifalar diliyorum.
Artık kim iyi kim kötü karıştırmaya başladım. Kötü denenler mi iyi? Yoksa Aslında iyiler mi kötü?
Eskiler derlermişya "AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ" durumu bundan daha iyi anlatacak bir cümle bulamıyorum
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
isterlerse bana faşist desinler ama ben askere gidince bu onun bunun cocuklarından bi kacı öldüremessem cenazem donsun serefsiz oglu serefsizler allahsız kitapsızlar biz öle bir kac bombayla yıkılsaydık bugunlere gelemezdik ölenlerin ruhu sad olsun onlarında allah bin turlu belasını versin
Ölenlere gani gani rahmet diliyorum...
Bu Şerefsizce yapılan saldırıya karşı diyecek hiç bi sözüm yok Allah'ından bulsun köpekler
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Allah belalarını versin..
Amerika'da bir yerlerine kına yaksın..
Allah rahmet eylesin..
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
İkinci patlamaya ait video cep telefonundan görüntülenmiş;
http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk
Ne denir ki şimdi buna? Amacınız ne ya?? Ne istersiniz onca masum insandan? Nasıl hesap vereceksiniz? Gece nasıl uyuyorsunuz yaa?? Allah sizin başınıza bin katını verecek ama haberiniz yok.
Bu arada bugünlerde bir dava var malumunuz. Nedense hep bu olaylar bu dava sürecinde meydana gelmeye başladı. Konsolosluğa saldırılar, bomba patlatmalar falan filan. Tesadüf değil ya!? Neyse, daha çok şey yazıcam ama yeri değil...
Allah ölenlerin yakınlarına sabırlar versin, allah rahmet eylesin. Yaralılara da acil şifalar diliyorum...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
bu insanları bir birine düşürenlerin ve mahsum insanların canına kast edenlerin allah onların canınıda aynı şekilde alsın
aklıma bi anda dünkü metallica konserinde bizi içeri almayan güvenlik için söylediğimiz slogan geldi aklıma.. ama yazsam mı bilmiyorum kii..
hepiniz ....... sunuz..
anlayan anlar..
benim oturduğum sokakta meydana geldi Allah onlarında ölümünü acı çekerek nasib etsin. herkesin ailece gezdikleri bir yerdi. içim parçalandı sanki..
KIRMIZI BOĞA..
ölenlerin hepsine allahtan rahmet diliyorum yaralalırada şifa
terörü sokakta dağda taşta aramaya gerek yok ilk önce meclisin içindeki o adiler temizlenmedikten sonra bu olayları her zaman olacak gözüyle bakmak lazım bügün ölenlerin katillerini destekliyen ve savunan tek partiyede bütün partiler ve türkiyede göz yumuyor üstüne üstelik böyle mahlukatada dokunulmazlık vermişler söyleyim bakalım kim ne yapabilir teröre
bu zamana kadar kim uğraştıysa ayağını kaydırdılar
gaffar okkanı harcadılar
eşref bitlisi harcadılar
ülkemize gelen harhan gibi bir konuğa kuş uçurtmazken havada böyle mücadeleci insanlar korumasız kalıyor
hangi devirde hangi çağda yaşıyoruzda karakollarımıza baskın ve ateş açılıyor
demekkki bazı şeylere göz yumuluyor bu hep böyle
bilmiyorum ölenler acaba vip yakını olsaydı nasıl bir karşılaşmayla kalınırdı
herkes gibi diyeceğim ve yapacağım şey su allah rahmet etsin ve şifa versin
bakalım sorumlular ne diyecek ve ne yapacak
EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee
ustam sana katılıyorum bende doğunum en doğusu olan ağrılıyım ve duydugum bır olayı şöyle özetliyim size dağa çıkmış olan bir şahış 2 yıl sonra köyüne gelip amcasının oğluna aynı yolda yürümesi için bir teklifte bulunuyor ve bu teklifi alan kişide amcasının çocuğu bir yana kardeş sayılan bu kişiyi öldürüyor yani beş parmağın beşi bir değil bana soracak olursanız kürt olduğun için ne eziklik yaşıyorsun diye cevabım şu olur büğüne kadar herhanği bir kimlik kontrolünde aşalanmadım sen nıye burda oturuyon nıye bu işte çalışıyon veya bu ülkede ne işin var diyen olmadı bir ayrımcılık yaşamadım size birşeyler daha anlatıyım doğu halkımız gercekten içerisinde çok cahil bulunan bı bölge zamanla herşeyin düzeleceğine inanıyorum ve son olarak kürdüyle türküyle lazıyla çerkeziyle
ne mutlu türküm diyene
ölenlere allahtan rahmet ailelerine de sabır diliyorum başımız sag olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)