125 ten sonra yenisi 600F
Reklamlar
-
27 Temmuz 2008, 23:01
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
27 Temmuz 2008, 23:08
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela göstermesin.
-
27 Temmuz 2008, 23:11
hayırlı olsun çok güzel seçim .bendede 600 f var iki ay oldu alalı lütfen lastiklerine dikkat ben ön ve arka lastiği deiştirdikten sonra motor çok deişti gaz açınca sürekli kuyruk sallıyodu şimdi daha iyi hızlanıyo
-
28 Temmuz 2008, 11:16
arslanfb adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşım.
Khutuck adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Biraz hızlı büyütmüşsün, inşallah her zaman kendine hakim olursun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Evet biraz hızlı başladım.Bir buçuk ay CıBıR.Sonra CaBbaR.Allah sonumu hayır etsin.Fakat en azından 2 sene binerim diye düşünüyorum bu motoru.yada 3 sene.Sonra ............sonrası yok.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
28 Temmuz 2008, 11:22
mus2aktas adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşım.
Evet biraz hızlı başladım.Bir buçuk ay CıBıR.Sonra CaBbaR.Allah sonumu hayır etsin.
Fakat en azından 2 sene binerim diye düşünüyorum bu motoru.yada 3 sene.Sonra ............sonrası yok.
hahahaa süper ya cabbar valla ben sana bişey söyleyim kral motor almışsın hiç hevese kapılıpta değişitirim deme,bende 98 modeli var cabbar ama 2005 2006 alacağım aynısının..hayırlı olsun
-
28 Temmuz 2008, 11:27
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
28 Temmuz 2008, 11:37
güle güle kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim. sınıfında alınabilecek belki de en mantıklı 4 silindir. yalnız daha önce tecrübeniz yoksa ve cbr125 le sadece 1,5 ay birlikte olduysanız en azından eğitim almanızı tavsiye ederim. çünkü herşey kendine hakim olup gaz açmamakla bitmiyo. tekrar hayırlı olsun.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
28 Temmuz 2008, 11:40
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..tekerin düz bassın
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
28 Temmuz 2008, 11:41
Güzel motor hayırlı olsun. Darısı fazerimin başına
-
28 Temmuz 2008, 11:49
Arkadaşım hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum sana ama cbr 125 ile cbf 600 ün arasında dağlar kadar fark var. Lütfen motoru tam tanımadan, huyunu suyunu bilmeden limitleri zorlama. Risklerden uzak dur ve dikkatli kullan olur mu? Keyifli sürüşler tekrar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
28 Temmuz 2008, 11:56
Hayırlı Ugurlu Olsun.allah Kaza Bela Vermesın
Gecen Cbr125 Topıgınde Okudum Senı Cbr Yenı Aldıgını Falan Bak Bı Gın 600 Luge Bınıyosun ..
Aman Dıkkat Et Abi ..
Benımde Kızım Var Ben Hız Göstegesını ıcıne Onun Resmını Koymayı Düşünüyorom..
Faydası Olur .
Tabıkı Cbr Aldıgım Zaman..
-
28 Temmuz 2008, 12:20
Hayırlı kardeşim güle güle kullan
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
28 Temmuz 2008, 13:58
Hayırlı olsun motorunuz.
Allah kaza bela vermesin.
Hani motoru büyütmeyi düşünmüyorum ama 600'lük bir motor düşünürsem Honda 600F almayı düşüneceğim bir motor olur muhtemelen.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
28 Temmuz 2008, 14:22
-
28 Temmuz 2008, 14:26
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza yüzü göstermesin
-
28 Temmuz 2008, 14:59
tubis adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela göstermesin.
Syriana adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın.
chopperrider adlı üyeden alıntı
güle güle kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim. sınıfında alınabilecek belki de en mantıklı 4 silindir. yalnız daha önce tecrübeniz yoksa ve cbr125 le sadece 1,5 ay birlikte olduysanız en azından eğitim almanızı tavsiye ederim. çünkü herşey kendine hakim olup gaz açmamakla bitmiyo. tekrar hayırlı olsun.
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..tekerin düz bassın
sagittarius adlı üyeden alıntı
Güzel motor hayırlı olsun. Darısı fazerimin başına
atlantic adlı üyeden alıntı
Arkadaşım hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum sana ama cbr 125 ile cbf 600 ün arasında dağlar kadar fark var. Lütfen motoru tam tanımadan, huyunu suyunu bilmeden limitleri zorlama. Risklerden uzak dur ve dikkatli kullan olur mu? Keyifli sürüşler tekrar.
crazydesng adlı üyeden alıntı
Hayırlı Ugurlu Olsun.allah Kaza Bela Vermesın
Gecen Cbr125 Topıgınde Okudum Senı Cbr Yenı Aldıgını Falan Bak Bı Gın 600 Luge Bınıyosun ..
Aman Dıkkat Et Abi ..
Benımde Kızım Var Ben Hız Göstegesını ıcıne Onun Resmını Koymayı Düşünüyorom..
Faydası Olur .
Tabıkı Cbr Aldıgım Zaman..
Mert adlı üyeden alıntı
Hayırlı kardeşim güle güle kullan
asm adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun motorunuz.
Allah kaza bela vermesin.
Hani motoru büyütmeyi düşünmüyorum ama 600'lük bir motor düşünürsem Honda 600F almayı düşüneceğim bir motor olur muhtemelen.
mein kampf adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin bu fiyata alınabilecek en yüksek modeli almıssın zaten normal bir ss alacak olsaydın 2-3 yas daha büyük olurdu ee 4-5 yasında ki makinenin temizini bulmak ta mesele, güzel seçim ancak f digerlerine göre biraz fazla yakıyor
km basına 23 kurus olması lazım basarsan 26 ya filan cıkıyor yanlıs hatırlamıyorsam saglam makine en önemlisi 2006 model olması tekrar hayırlı olsun , lastigin düz bassın
yeschim adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza yüzü göstermesin
İyi dileklerini benimle paylaşan tüm MT.net kullanıcısı arkadaşlarıma, tüm motosikleti olan,olmayan, hayallerini motosiklet süsleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepimiz dikkatli olalım.Full koruma tam KORUMA.Allah hepimizi bizi seven insanlara bağışlasın.
schwepps adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun çok güzel seçim .bendede 600 f var iki ay oldu alalı lütfen lastiklerine dikkat ben ön ve arka lastiği deiştirdikten sonra motor çok deişti gaz açınca sürekli kuyruk sallıyodu şimdi daha iyi hızlanıyo
Tavsiyen için teşekkür ederim.Lastiklerimin durumunun çok iyi olduğunu söyledi motorumu gören diğer motor kullanıcısı arkadaşlarım.Hız konusuna gelince söyleyebileceğim hiç birşey yok.Trafik'e ayak uydurmak gerektiğine inanıyorum.Çünki bu bir araç.Bir hız makinası yada eğlence değil.Tamamen bu mantıkla biniyorum.
-
28 Temmuz 2008, 17:11
mus2aktas adlı üyeden alıntı
saol küçük dostum.Sadece sana bi söz'üm var gezdiricem diye.inşallah tuzlaya köfte yemeye gidebilirsek o da o zaman.
tamam .. süper olur.Ama coq seneye izin kullanabilecekmiş ve GörkeM abi de gelecek.yani biraz daha var sabırsızlanıyorum. daha çok katılım olur
-
28 Temmuz 2008, 17:20
arkadasım ALLAH kaza bela vermesın ALLAH herkezın gonlune gore versın harıka motor almıssın gule gule kullan ama arada cbr 125 muhabbetlerıne gır bızlerı unutma ....
-
28 Temmuz 2008, 17:21
by_moto adlı üyeden alıntı
tamam .. süper olur.Ama
coq seneye izin kullanabilecekmiş ve
GörkeM abi de gelecek.yani biraz daha var sabırsızlanıyorum. daha çok katılım olur
Valla güvenlik nedeni ile artçı bindirmemeye kararlıyım.Lakin sana 125 te bi sözüm var.o yüzden seni bindiricem.sözümü tuttuktan sonra da kimseyi bindirmicem.burdan köfte meselesini takip ediyorum.Ayarlanırsa kesinlikle de gelicem.zaten pendikteyim.
-
28 Temmuz 2008, 17:55
hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binmen dileğiyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)