lem bu bacaksız tosun buna binmezki ona hussar vermek lazım..
lem bu bacaksız tosun buna binmezki ona hussar vermek lazım..
Hayırlı uğurlu olsun Selcuk. Birsey sormak istiyorum Nenden Biancihi Falcon sectin?
NOT: Art niyetli sormuyorum japon alsaydın falan gibi secimindeki + olarak gördüğün seyleri merak ettim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hayırlı olsun selçuk
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayırlı olsun
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Oncelıkle tesekkur ederm
sımdılık ıse Bianci falcon Bütün cinlilerden 1000 kat daha ıyı neden oyle dedın dıceksın bianchi İtalya ürünüdür . Tasarım olarak perfonmas olarak hepsınden daha ıyıdır. Ben arastırdım yaptım ve bianchiye kafam yattı onun ıcın bunu aldım dostum..
NOT: Yazdıgım yazıya kımse alınmasın ve sert tepkı vermesın . Benım kendı dusuncem budur , saygılarımı ıletırım. . İnanmassanız arastırın
Teşekkürler
Saol tesekkurler
hayırlı olsun
kazasız belesız sürüşler insallah..
allah banada kısmet etsin.
selçuk yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız iyi günlerde
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bin selcukcum ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Hayırlı olsun allah kaza bela yüzü göstermesin
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
lem traktöre binmek nasılmış bakalım motora bakk takozzzz muhahaha sen hussarla az mı dalga geçtin zırtoooo sana mondial 50tt almak lazım aslında sen goca poponla günlük lastik patlatırsın seleyi tek başına kaplarsın zuhahaha yaaa nasılmış dombili baykuş hasan efendi nasılmış dalga geçmek ben sana bunu hesabını sorarım dememişmiydim puhahaha şuan gülmeten kriz geçiriyom sende celil gibi besili bacaksızsın olm ehu ehu ehu muahahaha zuahahaha puhahaha..
Hayırlı olsun.
Güle güle kullanasın.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Kazasız belasız inşallah
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayırlı ugurlu olsun ... kazasız beklasız kullan kardeşim .. sana yakışır ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
yakışıklı bir makine.Güzel tercih yapmışsın.Tekerin düz bassın
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hade len ne gelicem istanbullara evlendik olm artık mt antalya buluşmalarına bile gidemiyoz iş ten eve hiçbiryere uğramadan gidiyoz birde istanbula senle kapışmayamı gelecem..
senin traktörü ben 50 kere ezerim 125lik çinli bacaksız tosun seni..
motorda tıpkı sen şişmanlık boy filen tıpkısının aynısı vın vın demiş egsozundan düşmüş..
eee sen beni çıldırtırken ben o kadar ses çıkartmıyordum seni besili bacaksız seni sen 1 celil 2 deve cüsseli bacaksızlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)