hayırlı olsun umarım o seni sende onu üzmezsin foto isteriz
hayırlı olsun umarım o seni sende onu üzmezsin foto isteriz
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Güzel motormuş, güle güle bin. Ama daha güzel tarafı bir tek motora aşık olmak, onu mu alsam, bunu mu alsam dememek..!
Üç boyoz bir kola
Allah sevenleri ayırmasın başkalarına da sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
bu site herkesi hayalindeki motoru almasına sebep oluyor sitenin duvarlarına telli baba gibi makaralarca tel mi sarsak ne..
bende 8 yıl önce aşık olduğum motora kavuşmuştum..
hayırlı olsun şeker
ALLAH ayırmasın hayırlı olsun
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
ARTÇIYIM MUTLUYUM
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
benim de favori motorum bu, yakın zamannda bende almak istiyorum. '0' mı aldın II. el mi, bide kaç paraya aldın?
Hayırlı olsun keyifle kullanmanı dilerim
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kymco markasının japonlardan geride değil hatta dahada ,ler,de olduğunu söyliyebilirim .. özellikle venox çok şık bir alet uzun kmler kullanma fırsatım oldu .. performansı çok çok iyi .. hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Arkadaşlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim.
Motoru ikinci el olarak manisadan alıp istanbula getirdim.
bu benim için başlı başına bir macera oldu.İnanılmaz bir deneyimdi.Toplamda 430 km yol yaptım.sanırım yaşadıklarımı yazsam bir sayfa dolusu yazı olur.Fiyatı buradan bildirmek istemiyorum ,fakat çok uygun fiyata ve 550 km gibi sıfır değerinde bir motor sahibi oldum.ALLAH herkese gönlüne göre versin.Bir kere daha inandım ki Şükredip, dua edip, çalışmak gerek.
İkinci el motor almayı planlayan arkadaşlarıma buradan küçük bir bilgi vermek istiyorum :Alacağınız motorun plakasını internetten girerek kontrol edin bir sorun var mı yok mu diye , yoksa vergi dairesinden alacağınız temiz kağıdı bile pek bir işe yaramıyor.
Sevgili Mehmet bey buradan yazılanları okuyorsa, yardımları için sonsuz teşekkürler.İşte sevgili motorumun da resmi.
hepinize sevgiler.
güzel bakan , güzel görür.
Hayırlı olsun, darısı bana
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
murat kardeşim aranıza başka aşklar girmezse partnerinle uzun yıllar,uzun km ler iyi anlaşacağınıza eminim...
hayırlı olsun..
hayırlı ugurlu olsun kardes Allah utandırmasın,, Bende bayııde gordum gecen gun acayıp hoşuma gitmişti hayırlı olsun tekerın duz bassın
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim.
hayırlı olsun allah kaza bela vermez inşallah
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hayırlı olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hayırlı olsun . kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Kymco ailesine yeni bir üye daha katıldı...
marka ve model konusunda harıka bır secım yapmıssın...
____it's my life_1982____
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)