Çok geçmiş olsun arkadaşım. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah. Motoru boşver sen şimdi, iyileşmeye bak. Motor her türlü hallediliyor. Sağlık daha önemli.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah. Motoru boşver sen şimdi, iyileşmeye bak. Motor her türlü hallediliyor. Sağlık daha önemli.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok geçmiş olsun...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Aslında kazalarımızın önemli bir kısmını kendi hatalarımız yüzünden yapıyoruz. Sonuçta ucuz atlatıp ders almak önemli. Ben de bir gün ciddi anlamda bir aceminin bile yapmayacağı olmayacak bir hata yapıp 2 günü merdiven çıkıp inememek üzere tam 1 hafta topallayarak gezmiştim. Tam korumalı kıyafetleydim, korumasız olsaydım kesin diz kapağı falan parçalanmıştı.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Geçmiş olsun abim başka birisi daha 22.00 da kaza yapmıştı
facebook.com/kaskafa
Kardesim Allah beterinden korusun ya cok uzuldum. insallah kaza psikolojisini carcabuk atlatirsin.
Ah be abi sen ne yaptın, mıcırlı yolda traktör sağ taraftan sollanırmı... Okurken tüylerim diken diken oldu Allah cc hakikaten korumuş seni, ucuz atlatmışsın... Çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin boşver motorunu düşünme, bir şekilde hallediliyor...
Okan ACAR
çok çok geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış ucuz yırtmışsın
allah tekrarını göstermesin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok geçmiş olsun.Umarım tez zamanda iyileşirsin.Sporcu adam kolay iyileşir.
Traktör gibi çok ağır hareket eden taşıtların(taşıtta değil ya) arkasına düştüğümüzde acele etmeden uygun zamanı kollamalıyız.Bir musibet bin nasihattan iyidir ma musibet biraz ağır olmuş
Adana'da imamoğlu diye bir yer var, yollarda ne işe yaradığını tahmin edemeyeceğin tarım makineleri çıkıyor. Kullanan adamlarda tarlada olduklarını zannediyorlar.Bir de sağlarında sollarında zor farkedilen aparatları var ki bizler için gerilim filmlerine konu olacak cinsten.O yüzden bunları sollarken iyice yaklaşmam.Geriden takip ederim ileri iyice açıksa sol şeridin solundan geçerim.
Belediye otobüsleri 1 bunlar 2.Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Verilmiş sadakan varmış diyelim....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Çok çok geçmiş olsun.. Sağ kalman bi mucize olmuş senin anlatımınla.. Verilmiş sadakan varmış...
Allah acil şifalar versin, tekrarını yaşatmasın..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Anlattıkların biran gözümde canlandı. Brrrr
Geçmiş olsun...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
hocam çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Çok büyük geçmiş olsun abi.Allah şifalar versin.İnşallah bu yapmış olduğun son kaza olarak kalır ve bir daha yaşanmaz.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım çabuk iyileşirsin
geçmiş olsun. tarif ettiğin yolu biliyorum. direksiyon eğitimi yapılan bi yer. ya bi de kazaya karıştığın araç traktör kaç tonluk çelik yığını. Allah korumuş beterinden. bununla gelmiş geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın ve şifa versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)