niyetin ciddiyse çiçek ve çikolata al gel beraber gidek isteyek
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Kendi işimi kendim görürürm
Esraaaaaaaaaa ..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yok yok olmujak böyle erhan abi evlilik hazırlıkları yapıo benje ondan banlanmıo yoksa şimdiee oooo biri bana yetki versin konu eice cığrından çıktı
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Ne torpili olm kaza yapmışız insanlar geçmiş olsun dio nie kilitlensin alalaa
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
güleyim mi kahkaha mı atayım bilemedim uğraşırsan benle böle olur .. Ben otobüsümle giderim hem para da almıyorlar ..
şaka bi yana üzüldüm yafu geçmiş olsun ..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
kafanı carpmadın dimi düştügünde
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
ohaaaa
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
alper_tim, Hay.alper.est, GorkeM+, grandboss, by_moto, CERRAHI+, Tequ, eric_cartman, halis, zion1, rayjay, Onour, aYe+, Loft, aitheros85, urughai
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)