Geçmiş olsun mali.Bu aralar herkes kaza yapıyor.Dikkatli olmak lazım.Ciddiy bişeyinin olmamasına sevindim.Geçenlerde ben de kaza yaptım.Hafiften yandan vurdu manyak moruğun teki.Hergün bişeyler atlatıyorum yollarda ama napalm işte..
Montu falan anladımda balaklava ne alaka?
Tequ kardeşim geçmiş olsun. Başlığı görünce eften püften zannettim ama baya düşmüşsün kardeş. Arabaların klimalarından akan sulardan ben de korkuyorum, ama korkum başka. Yolda yağ veya mazot birikintisi gibi duruyorlar, üstünden geçmemek için kıvırmaca yapıyorum her seferinde..
Üç boyoz bir kola
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
halis, RoLa, emin_arikoglu, PHAETONW12, Loft+, kartalizma1903, Airbrushİstanbul, cagan_hell, holigan, Tanju, paris
birden hit oldu
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
allah beterinden korusun malii
umarım çok canın yanmamıştır
leyn alkollü binmedin inş. motura
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Tequ geçmiş olsun. düşmez kalkmaz bir allah demişler. neyse sende ciddi birşey olmaması güzel.
Üzerinde kem gözler olabilir, kurşun döktürmek lazım Geçmiş olsun
Şimdi şöyle bir alaka; yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve yağmurlu olan şehrimizde cildi yazın terin sebep olduğu sivilce ortamından uzak tutmak amacıyla bir nevi hijyen ortamı sağlama baabında güzelliğimizden ödün vermemek adına kışları da malumunuz soğuktan korunma amaçlı olarak kullanılır Yazlık ve kışlık olmak üzere ikiye ayrılır bu baklavalar ayy balaklavalar
geçmiş olsun tequ
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun, umarım yaraların hemen iyileşir.
çok geçmiş olsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
tekrar geçmiş olsun damat Tequ. sen bakma Sedat'a içi yanmıştır onun
yolda olmak yokda olmaktır
Tequ kardeş Geçmiş olsun da Ben kazanın nasıl oldugunu anlayamadım. Bende yollarda aracların klima sularının üzerinden geciyorum ama neyseki böyle bişi yasamadım.. Su kaza nasıl oldu biraz acık anlatsanız da bizde ona göre önlemimizi alsak bariii...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Mali geçmiş olsun demek biraz geç olur sanırım.Galiba..
Ama yinede adettendir..
Gençsin dikkatli ol..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)