motorlu polislerimize geçmiş olsun..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayatı karardı işte o şöförünnnn...sıradan bi insan çarpsa yırtardı ama polisler adamı ööle bi yırtar ki ...........
-
inş. arabanın sahibine gereken cezayı keserler hem parasal hem bedenen...
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
-
-
Geçmiş olsun.araba şöför ü ne olucak merak ettim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Polislerimize büyük bir geçmiş olsun ama bu kaza aslında memleketimizdeki
sürücü yetenek ve zeka düzeylerini açıkça dellilemekte!
Kırmızı ışık ihlali yetmezmiş gibi birde ters yöne gir Pes doğruzu Pesss....
Her hangi bir Avrupa ülkesinde O aptal sürücünün belgesine süresiz el konulurdu ama bizim Türkiyemizde.....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Geçmiş Olsun ..
-
öncelikle acil şifalar
yazık çok yazık demekten başka birşey gelmiyor içimden
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
şu motorun saglamlıgına bak nasıl yamultmus arabayı biraz daha hızlı gelse bicecekmiş nerdeyse ağır motor işte kral gibi... polislere geçmiş olsun acil şifalar..
Now the world is gone. Im just one.
-
23 Temmuz 2008, 00:24
Özer adlı üyeden alıntı
Polislerimize büyük bir geçmiş olsun ama bu kaza aslında memleketimizdeki
sürücü yetenek ve zeka düzeylerini açıkça dellilemekte!
Kırmızı ışık ihlali yetmezmiş gibi birde ters yöne gir
Pes doğruzu Pesss....
Her hangi bir Avrupa ülkesinde O aptal sürücünün belgesine süresiz el konulurdu ama bizim Türkiyemizde.....
Kesinlikle. Ama çevremde sürücü belgesine çeşitli sebeplerle el konulanları görüyorum. Alkollü araç kullanma vb. sebepler. Hiç biri dinlemiyor ki? Ehliyetsiz de olsalar geçiyolar yine direksiyon başına.
Polis memuru arkadaşlara çok geçmiş olsun, ikisine de acil şifalar...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
23 Temmuz 2008, 00:30
heralde otomobil e %100 kusurlu verirler
-
23 Temmuz 2008, 00:33
onlarsız olmaz. acil şifalar diliyorum. en kısa zamanda görev başına
-
23 Temmuz 2008, 00:37
büyük geçmiş olsun polislerimize inş hastaneye kaldırılan poliste en kısa sürede sağlığına kavuşur aracın sahibi sağlığına nasıl kavuşur o düşündürücü
-
23 Temmuz 2008, 00:40
Yunuslar pek mütevazi polisler olmadığı için kendilerinden pek hoşlanmam.
İnsan olarak canı yanmıştır elbet yazık, onlarında bir ailesi var, evde bekleyenleri var diyerek biraz yumaşamak istiyorum, geçmiş olsun..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
23 Temmuz 2008, 00:55
öğğğğ be kartal gitmiş yaw.ama adam sucluymuş allah cocuguna coluguna bagıslasın polise carptı çünkü bırakmazlar..
böyle bir konu acılmısken ben babamla antalyaya gitmiştim komyonumuzla .. merkezde bi polis(yunus) bizim solumuzdaydı tabi bende hemen baktım işte motora falan neyse ilerliyoruz o baska tarafa döndü.. biz bayagı gittik merkezde o sırada aynı polis yol ayrımından önümüze bir cıktı yarım metre vardı vurmamıza allahtan babam dikkatlidir.. vurmadık ..
biz hemen durduk tabi buda yanımıza geldi artis artis tavırlar falan naptıgını sanıyosun falan dıo..
babam buna bi çıkıştı bu şaşırdı biz susarız sandı galıba.. fazla uzatmaya gerek yok işte bazen bunlara acayip kızıyorum hem suclu hem güçlü hemde artis onu orda bi dövebılseydık ne güzel olcaktıda ucu yırrttı kerata..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
23 Temmuz 2008, 00:55
Bu kanunsuz sürücü hakettiği muameleyi görmüştür. ama ne yazıkkı aynı olay sivil motosikletçinin başına gelse çok fazla ilgi gösterilmez. 10 larcasına şahit oldum.
-
23 Temmuz 2008, 00:57
Bugun ben de bağcılarda kırmızı ışık ihlali yapan bir motorcu arkadağımıza sol göbekten giriyordum. Kornaya asılmama rağmen yere para düşürmüş gibi sağına soluna bakan motorcu arkadaşım umarım buraya üye değilsindir keza tüm yol sana küfrettim artcım olmasa uygulamaya geçmeye de hakkaten niyetim vardı.
Sonuç olarak hakikaten insanlarımız trafik açısından çok cahil. Yaptıkları şeyin bir anlık kaçamak olduklarını sanıyorlar. Polisleri daha önce yaptığım gibi kategorize etmek istemiyorum onlar da insan iyisi var kötüsü var, mutlusu var mutsuzu var , bunu işine yansıtanı var yansıtmayanı var.... Şifa diliyorum sadece..
Bu arada aracın şöförüne de mesai arkadaşları durumun ciddiyetini anlatmıştır umarım. O da çevresindekilere anlatır da zaten saygı duymuyolar belki korku duyarlar
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
23 Temmuz 2008, 00:57
Kötü olmuş umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar :(
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
23 Temmuz 2008, 00:58
bi temiz sopa atmışlardır o kartallı kıroya nereye yetişiyorsa g.vat hem terten hem ışıkta lan burası pakistanmı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
23 Temmuz 2008, 01:04
kartallı yandı ki ne yandı ooyyy..
terse gir,kaza yap utanmadan yunusa vur ooff.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler