vallahe karşıdaki adama şimdiden allah kolaylık versin polisler işi kıllığa verirse yandı o adam
vallahe karşıdaki adama şimdiden allah kolaylık versin polisler işi kıllığa verirse yandı o adam
Yunuslarımıza geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Ama kardeşim bunlarda vitrin mankeni gibiler üstlerinde kısakollu tişört kask haricinde korumaları yok en azından yazlık korumalı kıyafetlerden giysinler.Ters yöne giren öküze diyecek bir şey bulamıyorum adı üstünde öküzzzzz.
Polislerimize acil şifalar diliyorum.. zaten bu kartallar, doğanlar ve taksicilerden bıktık, acaba aralarında ne gibi bir bağ var merak ediyorum ...
We All Die Young (Rockstar)
Polis dostlarımıza geçmiş olsun...
Şeriat kanunlarını trafiğe getirmek gerekiyor. Hatalı dönüş yapanın parmaklarını kıracaksın. Ters yöne girenin tırnaklarını çekeceksin. Yoksa adam olmaz bu trafik...
Geçen hafta bakırköy zuhurat baba yolundan sola hastane yoluna dönmek üzereydim ki bir baktım ters yönden bir fiat tipo geliyor, vites küçülttüm yavaşladım arabaya çarpmadan ramak kala frenlere asıldım daha sonra arabanın sağına geçtim, 22 yada 23 yasında bir çocuk, neyse sakin olmaya çalıştım dedim ki arkadas burası ters yön..! arabadaki çocuk ta biliyoruz biliyoruz dedi bastı gitti ters yoldan.. şimdi bu herifi dövsen adamdan sayarlar ..
We All Die Young (Rockstar)
geçmiş olsun polis abilerimize
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
kaza uzucu ama iyiki polislere carpmıslar cezalarını cekerler normal motorcu arkadaslarımıza carpsalardı hiç bisey olmıycaktı kazaya uzuldum geçmis olsun ama polisler kesinlikle cezalarını verirler herkezede ibret olur
COk gecmiş olsun polis arkadaslara acil şifalar dilerim.
Şöförün bu son trafiğe cıkısı olur herhalde eskitme modeli
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)