Aynı pozisyonda ben kaza yaptım 45 dakika bekledim polis gelmedi.Hem de eşim 6 ay topal gezdi.Sürücü de 20. dakikata kaçtı gitti.45 dakika sonra biz de gittik bir hastaneye.
Trafikte öyle vurdumduymaz adamlar var ki.
Kırmızıdan da usul usul geçiyorlar,ters yönden de usul usul geliyorlar...
Sanki yavaş yavaş geçerken suç olmuyor bu!
Başkasının canına,malına birşey gelir mi diye düşünen hiç kimse yok herhalde.
Bizim kalkınmamız hakkaten zor!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
polis olmakta zor, ben sabırlarına hayran kaldım..
daha önce arkadaşlarım kaza yaptı, aradı, olay yerine gittiğimde genellikle sinirime hakim olamayıp karşı tarafı tartaklama girişmleri vs..
soğuk kanlılık güzel şey..
GKN MOTORS
trafikte polislerin de hata yaptigi bi gercek.ama hakli da olsalar haksiz da olsalar hep haklilar.bu yuzden talihsiz bir kaza olmus diyorum...hepsine gecmis olsun
ozellikle istanbuldaki polisleri bundan muaf tutuyorum..cunku istanbul gibi bi sehirde yasiyosun malum herkes gibi fakirsin bide trafikte tozun dumanin egzosun icinde dolasiyosun bide ustune bi maganda gelip sana vuruyo.belki ben olsam o carpan sofore hic acimazdim...ne demisler essekten dusmusun halinden essekten dusmus anlar
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
polis bizim canımız kanımız namusumuz şerefimizdir. acil şifalar diliyorum polislermize. o kartal şöförüne de bişeler sölemek isterdim de terbiyemi bozmıyım
trafik kültürümüz yok işte en güzel örneği de bu. hem ihlal hem ters yön. Şükür ki görevini yapan yunuslarımıza bir şey olmamış. ama bu tip trafik canavarlarını keşke trafikten men etseler.
Allah acil şifa versin yunuslarımıza :( inşallah biran önce iyileşirler... :(
adam nezarette ne dayak yemiştir ama
çok geçmiş olsun umarım enkısa zamanda saglıklarına kavuşur memur beyler.
DRİFT RELİGİON
Gecmiş olsun.
Trafıkte motorsıklet gerceği. İster sivil olsun ister polis olsun motorcunun
ve bilincsiz ve cahıl kullanıcıların gerceği. Motorla 5 kez daha dikkatlı olmalıyız.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Meslektaşlarıma geçmiş olsun...
En büyük ve son kazaları olur İnşallah..
Arabayı kullanan (şoför demiyecem) kişiye de Allah akıl fikir versin ve
çevresine ders olsun...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Gemiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Yunuslarımıza geçmiş olsun.Kartallı şerefsize bir kaç tane de benim için vursalarmış keşke
Polislerimize açil sifalar diliyorum.Bekli bu kaza sonrasında Polislerimizin trafikdeki motorsikletliere bakış açıları biraz olsun degişir....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
Trafik canavarı polise denk gelmiş,geçmiş olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)