Lüküs ablamızı kaybettik hayat onu eğse de o hep dimdik sanatıyla ayakta kaldı
koca bir çınarı daha kaybettik rahat uyu huysuz tatlı Suna Pekuysal mekanın cennet olsun
Lüküs ablamızı kaybettik hayat onu eğse de o hep dimdik sanatıyla ayakta kaldı
koca bir çınarı daha kaybettik rahat uyu huysuz tatlı Suna Pekuysal mekanın cennet olsun
Başarılı, sanat dünyasına adını yazdırmasının yanında sıcakkanlı, iyilik sever sanki mahallemizin tatlı tonton teyzesi gibiydi. Yüce yaradan aramızdan aldı, rahmetini esirgemesin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Nur içinde yatsın.
Giden her değer, geçmişimden, anılarımdan bir şeyleri koparıp götürüyor.
Ailemin sıcaklığı ve korumasına muhtaç olduğum günlerden bir görüntüdür Pekuysal.
Sonra büyüdükçe,
"sahi Suna Pekuysal vardı bi de"
diye andığım ender sanatçılardan biridir.
Neredeyse bütün filmlerini hatırladığım halde aklımda TRT'nin tek kanal olduğu dönemlerde yanlış hatırlamıyorsam Ali Atik ve diğer tiyatrocularla birlikte gerçekleştirdiği skeçler ve sunumlarla kalmış.
Yıllar sonra televizyonda rast gele kanalları gezinirken, MFÖ üçlüsünden bu konuda en yetenekli olan birisiyle birlikte oynadığı bir diziye rastlamıştım.
İki büklüm görünce çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim.
Ona yakıştıramamıştım.
Hayat hepimizden bir şeyler alıp götürüyor.
Ama böyle değerleri alıp götürdüğü zaman geçmişimizi,anıları,güzel ve çocukça anları da alıp götürüyor.
Geriye kalanları toplasan,
bir hayat etmiyor işte o zaman...
Çünkü giden gitmiştir.
Geriye kalan bir buruk tebessümdür.
Ve bir zaman sonra unutulacaktır.
Ta ki bir başka anı, bu dünyadan göçüp gidene kadar....
Cennete en çok yakışan insanlar bunlar.
Ve oraya gitmek için çok acele ediyorlar.....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Allah rahmet eylesin. ( Ondan geldik Ona döneceğiz )
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Büyük sanatçı, güzel teyzemizi saygıyla anıyoruz, Alkışlarla uğurluyoruz sonsuz yolculuğuna .. mekanı cennet olsun...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Bir gençliğine bakıyorum bir de vefat etmeden önceki son haline, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)