çok geçmiş olsun Ümmet kardeşim, Benimde başımdan geçti zorluğunu biliyorum o koltuk deyneklerinin. Allah sabır ve kolaylık versin. Ben dayanamayıp 14 günde alçıyı çıkarıp attım bakalım sen ne kadar dayanacaksın. şu anda rekor bende
çok geçmiş olsun Ümmet kardeşim, Benimde başımdan geçti zorluğunu biliyorum o koltuk deyneklerinin. Allah sabır ve kolaylık versin. Ben dayanamayıp 14 günde alçıyı çıkarıp attım bakalım sen ne kadar dayanacaksın. şu anda rekor bende
Geçmiş olsun Ümmet Ağabey.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Ümmet abi geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun Ümmet abi , çabucak iyileşirsin inşallah
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Ümme abime çok geçmiş olsun.İnşallah eskisi gibi yolların tozunu arttırmaya devam eder.Allah beterinden saklasın.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Geçmiş olsun.
................................25
Geçmiş olsun abi ..................................................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Sevgili Ümmet Ağbi. Çok geçmiş olsun bir an önce aramıza dönmen dileğiyle...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
ümmet bey geçmiş olsun topiği görünce eski olay zannettim..kim hortlattı bu topiği diye söylenirken olayın yeni olduğunu öğrendim..acil şifa dileklerimle hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
cok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun..son kazası olur inşallah..
arkadaşlar tüm mesajlarınızı tek tek okudum,iyidilekleriniz ve dualarınız için hepinize candan teşekkürlerimi bir borç biliyorum.kaza geçenhafta p.tesi günü oldu,lambalarda yeşil ışık yanınca öndeki arabayla hareket ettik birara sola baktım önüme döndüğümde araba gitmemiş mesafe çokkısa idi arkadan vurdum,osıcasklıkla ayağımdaki kırığı farketmedim 4 gün şiş vaziyette gezdim perşembe günü hastaneye gittiğimde kırık tespit ettiler ve atel olarak yarım alçıya aldılar yarından snr tam alçıya alcaklar nekadar kalır bilemem,trafiğe çıktığımızda lütfen dalgınlık yapmayalım yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem lütfen,allah hiçbirimize kaza bela vermesin inş.
telefonla arayan ve mesaj bırakan arkdaşlarada çok teşekkür ederim.
yok mustafa yanlış biliyon mt ilie aramızdaki çizgi hep aynı,hatta xmax alınca ara biraz açıldı,bence önyargılı olma
BLAC 34 bu cevap sana özel:
yazdıklarının hepsini silinmiş olmasına rağmen duydum ve öğrendim ben sana aynı şekilde cevap yazacak kadar basit değilim seni vidanınla başabaşa bırakıyorum EĞER SENDE O VARSA
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Sevgili Ümmet Ağabey,
Büyük geçmiş olsun, uzun süredir siteye giremediğimden ancak şimdi öğrenebildim Kaza Yapmış olduğunu. En kısa sürede şifana kavuşup yollara dönmeni dilerim, yollar sensiz olmaz abicim yaa
Poturdak
Geçmiş olsun.
Allah'tan fena birşey olmamış.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
çok çok gçmiş olsun ümmet abi..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
çok çok gecmiş olsun ümmet abi şimdi okudum bende ayağının biran önce iyileşmesi ve motoruna tekrar kavuşman dileği ile
geçmiş olsun Ümmet abi umarım kısa zmanda iyileşmişsindir sevgiler ve saygılar
@black 34
forumun saygı duyduğu sevdiği bir kişi olan Ümmet beyle ne alıp veremediğiniz var anlamış değilim gerçekten seviye ve saygı sınırlarını zorluyorsunuz bu tavrınızla...
Valla bende eski olay diye 2 gündür açmamıştım fakat yanılmışım..
Abicim geçmiş olsun..Cepten mesaj attın aldım mesajını..Ama kaza olayından hiç
söz etmemişsin..Neyse tekrar geçmişolsun..Korkutma bizi..
@black34
(ayıp oluyor ama haberin ola kardeşim)
Bu senin sözlerindi...
http://www.motosiklet.net/forum/813049-post1.html
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)