ümmet abimize büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
ümmet abimize büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
çok büyük geçmiş olsun ümmet abi
dün telefonda konuştuk sesi iyi geliyordu
yaklaşık 1 ay sonra tekrar motoruna biner diye tahmin ediyorum
en büyük kazan bu olur inş.
allah tekrarını göstermesin hepimizi kazadan beladan korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok geçmiş olsun ümmet abi
[B]RACİNG TEAM ÜYESİ: GAZCI ÜYE[/B]
Abi geçmiş olsun Acil şifalar dilerim.
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Ümmet abi Gecmiş olsun. Ben de dun bakmışdım gezi fotolarına. İnsallah en kısa zaman da saglıgına kavusursun...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
gecmiş olsun allah daha beterinden korusun
ümmet abicim geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendine dikkat et selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
arkadaşlar biraz önce ümmet abiyle telefonla görüştüm ayağına yarım alçı yapmışlar haftaya bütün alçı yapacaklar dedi internet olmadığı için kimseyi yazamıyorum tüm dostlarıma selamlarımı iletmemi söyledi arayan tüm arkadaşlardan allah razı olsun
Çok geçmiş olsum Ümmet abi.. Allah acil şifa versin...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar sevin veya sevmeyin ama lütfen kaza için açılmış olan bu topiği
farklı yönlere çekmeyelim rica ediyorum
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Geçmiş olsun Ümmet abi,
Çabuk iyileş, yollar özler seni..
Black 34, yaptığın en hafif tabirle terbiyesizlik...
...Sergerdan...
ümmet abi çocuk esirgeme kurumlarında annesiz babasız büyümüş kimseye kötülüğü olmayan kendini yollarda bulan yürekli candan ezgin bir insandır .
içimizde he tarz insan olduğu gibi bizler motosikletciysek birbirimizi kabullenip saygı duymak durumundayız kimsenin kimseyi hayatını bilmeden yargılamak gibi bir yetkisi yoktur eleştiri varsa yapıcı olmalı kırıcı olmamalıdır kanısındayım.
direk kafadan bu tarz yaklaşımlar basit bir kalem kabadayılığından öteye gitmez bizim içimizdeki ümmet abi sevgiside ufak tefek karalamalarla bitmez balçık taşla sıvanmaz yüreği olan varsa tükiyeyeyi ister parrasız ister çebine milyarlarıda koyarak defalarca gezsin bakayım göreyim onun atıp tutmasını yazacak cevabı olan varsa buyursun ...................
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
valla dikkatimi çeken tek bişey var son 2 yıldır mt yide ümmet abiyide izliyorum ikisnide tanırım ama adam xmax almadan önce kimse bukadar savunmuyordu peşinden gitmiyordu abimizin ama kimseyi yargılama bize düşmez sadece nacize fikrimi söyledim bu herkes için geçerli değildir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
eyvallah müslüm baba...
ümmet abi sanad çok geçmiş olsun... en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek ümidiyle...
seninde ümmet abiyi de bizleride yeteri kadar iyi izlemediğini düşünüyorum.. Madem tanıyosun abimizi ; git sor ne zamandır onu sevgi ile kucaklıyormuşuz ? Ben bi 1.5 sene öncesinden neşeli, keyifli, unutulmaz anılar hatırlıyorum da
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Çok çok geçmiş olsun...
Saygılarımla...
Geçmiş olsun Ümmet abicim. Acil şifalar diliyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
ümmet abi geçmiş olsun abi ALLAH beterinden saklasın
sizde beyler burası tartışma atışma yeri değil özelde ne yaparsanız yapın hasta ziyaretinde konuşulacak konular değil abim kaza yapmış moral vereceğinize canını sıkıyorsunuz büsbütün
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Ümmet abi çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın dikkat et kendine.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ümmet Bey ile ben de birkaç kez karşılaştım ve muhabbetimiz de oldu ufak tefek. Kendisini cana yakın efendi bir adam olarak gördüm ve herkezden de öyle duydum. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Selamlar...
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)