Ummet Abi cok gecmis olsun. Haberi duydugumuzda hepimiz cok uzulduk. Sana acil sifa diliyorum, tez zamanda normal hayatına donersin insallah.
Ummet Abi cok gecmis olsun. Haberi duydugumuzda hepimiz cok uzulduk. Sana acil sifa diliyorum, tez zamanda normal hayatına donersin insallah.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Ümmet abi çok geçmiş olsun.Seninle kazadan sonra konuşmuştuk.llah bir daha yaşatmasın
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Allah acil şifalar versin.
İnsallah cok fazla birşeyi yoktur.
Olanda gecer insallah kısa zamanda.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
çok, çok geçmiş olsun
umarım en kısa sürede tekrar sağlığına kavuşur...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...
geçmiş olsun ümmet abi acil şifalar dilerim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Geçmiş olsun Ümmet abi....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
acil şifalar diliyorum..tez zamanda iyileşir inşallah.. çok geçmiş olsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Ümmet abi çok geçmiş olsun diyorum, bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda aramiza donersiniz.
Geçmiş olsun .
Geçmiş olsun Ümmet abim. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı ve bunun son kazan olmasını diliyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok değerli ve kıymetli Ümmet abim,
Çok sık görüşme imkanı olmadı. Sadece bir tane Organizasyonda tanışıp ufak bir muhabbet imkanı oldu. Çok üzüldüm ve allah beterinden saklasın ve korusun diyorum. Çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak.Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum kendisine.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
aaaa çok geçmiş olsun Ümmet Abimize gerçekten nazar değdi Umarım hemen iyileşir Allahtan çok önemli bişeyi yokmuş Allah beterinden saklasın
simdi konustum buyuk abımızle,ıyı oldugu soyledı,sol ayak bılegınden kırılmıs,yaklasık 3 hafta ıstırat edıcek,buradan kendısıne cook gecmıs olsun dıyorum.
merhaba arkadaşlar az önce Ümmet abiyle görüştüm aynen söyleneler şu :
olay pazartesi günü olmuş ayağı şişikken iner düşüncesiiyle geçer düşüncesiyle 4 gün kadar beklemiş daha sonraysa
inmediğini görünce dr. gidip geçiçi alçıya aldırmı , haftayada tekrar gidip kalıcı alçıya lınacak ve nekadar o şekilde kalacağını
öğrenecekmiş.Arayan mesaj bırakan herkeze çok TEŞEKKÜRLER.
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)