abicim geçmiş olsun hem üzuldum ama sende fazla bişey olmadığınada sevindim büyük geçmiş olsun selamlar
abicim geçmiş olsun hem üzuldum ama sende fazla bişey olmadığınada sevindim büyük geçmiş olsun selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
gecmis olsun ummet abi!!!! en yakin zmn da eski sagligina kavusmani diliyorum...
ümmet abi çok geçmiş olsun sana bişey olmamasına sevindim inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
Abicim geçmiş olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar az önce Ümmet bey ile görüştüm genel durumu ve morali gayet iyi
Kaza ya gelince:
Kırmızı ışıkta hareket ediyor ve başka bir yere konsantre olunca önündeki aracın durduğunu farketmeyerek arkadan çarpıyor!!!
Kaza Pazartesi günü olmuş acı ve şişliğin geçeceğini düşünerek hastaneye gitmemiş taaaki acılar dinmeyene kadar
Bu kazadan alınacak ders:
Kırmızı ışıklardan hareket edince önündeki aracı ve hareketlerini asla gözden kaçırma!!
Ümmet bey herkese selam söyledi
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ümmet bey geçmiş olsun acil şifalar dilerim
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Geçmiş olsun. Tahminimce bu kırık 1.5 ay istirahat demek. Tekrar geçmiş olsun
cok cok gecmiş olsun.........
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
acil şifalar .
·sevgi eylem ister·
gecmıs oılsun....az oncede bızım evın orda oldu...
MT ANTALYA
Çok geçmiş olsun Ümmet Abi. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...
geçmiş olsun ümmet abi
Drift Religion
usta geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın acil şifalar
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hani geçen düşmüştüde ayağı şişmişti, kırık mıymış?
GKN MOTORS
ümmet abi bizdende gecmiş olsun kusadasından butun seni tanıyan arkadaslar gecmiş olsun diliyor...
çOK BÜYÜK GEÇMİŞLER OLSUN ELLERİNDEN ÖPERİM ÜMMET ABİ
ümmet abi çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, ilk fırsatda ziyaretine geliyorum abi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)