Bende az önce telefonla aradım durumu iyiymiş, sanırım bi çatlak kısa sürede düzelecek.
Bende az önce telefonla aradım durumu iyiymiş, sanırım bi çatlak kısa sürede düzelecek.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Aman ya önemli bişeyi olmasın da :S
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Ümmet abi...
En kötü kazan bu olsun... Allah beterinden saklasın...
En kısa zamanda iyi olman dileğiyle...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
konuyu görünce birden kanım duruldu ama neyse ki durumu iyimiş.bendende geçmiş olsun dileklerimi iletirsiniz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
gecmişolsun ümetabimize allah birdahagöstermesin ona ve hepimize
Geçmiş olsun Ümmet abi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ve aleyküm selam olayı bilen var mı
facebook.com/kaskafa
ümmet abimize çok geçmiş olsun şimdi konuştum herkeze sevgi selam sağlık dilekleri var.
ümmet babayı bu günlerinde yalnız bırakmayalım aynı benim kırdığım yerden kırılmış allah sabır sağlık versin rica ediyorum ne olur botlarımızı korumalarımızı tedarik edelim 100 150 ytl vermeyelim diye günlerce alçıda kalacak ayağı düşünün ümmet abi bile türkiyeyi defalarca gezmiş bir insan bile en hassas yerden ayağını kırıyor demekki bu yaşanıyor sıcak demeyelim yol kısa demeyelim korumasız yollara çıkmayalım çok üzgünüm yaşayan bilir sağ ayağımı 2005 de sol ayağımı aynı kemiğini 2008 de 2 ay evvel kırdım .
başka kırıklar olmasın dileklerimle seni seviyoruz ümmet abi sağlıkla aramıza dönmen dileklerimle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Ümmet kardeşime geçmiş olsun.Kısa zamanda iyileşmesi dilerim.
Selamlar.
Ümmet Ağabey geçmiş olsun.. üzüldüm şimdi akşam akşam.. sen onca yol dolaş gel burada başına bu gelsin.. :(
Allah beterinden saklasın.. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..
Ümmet abiye çok geçmiş olsun.En kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
aman ümmet abi dikkat et kendine geçmiş olsun
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
çok çok çok üzüldüm .. çok geçmiş olsun en kısa zamanda saglıgına kavuşup aramıza dön abim .. sevgiler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
abi çok geçmiş olsun en büğük kazan bu olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
çok geçmiş olsun
[COLOR="Red"][B],,,,,YiNe DeNeYeCeĞiM,,vE bU kEz DaHa İYi yEnİlEcEğİm......[/B][/COLOR]
şindi telefonla görüştüm herkeze selamları var 3 hafta sonra aranızdayım şu anda ayak alcıda
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir abimiz.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
ümmet abi çok geçmiş olsun. en kötü kazan böyle olsun
çok çok geçmiş olsun abi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Çok geçmiş olsun... .
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)